Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2021 00:13

Ieri,


A A

Ședință fulger la CLM Târgoviște

Ședință  fulger la CLM Târgoviște

*Singura intervenție a fost în debutul ședinței, la cel de-al doilea punct, care prevedea stabilirea limitelor mandatului reprezentantului municipiului Târgoviște în Adunarea Generală a Asociaților la Societatea Municipal Security SRL

 

Ieri, încă de la primele ore ale dimineții, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Târgoviște. Cei 18 consilieri prezenți nu au avut nici de această dată foarte multe completări pe marginea proiectelor de hotărâre din ordinea de zi, acestea fiind trecute rapid prin vot. Singura intervenție a fost în debutul ședinței, la cel de-al doilea punct, care prevedea stabilirea limitelor mandatului reprezentantului municipiului Târgoviște în Adunarea Generală a Asociaților la Societatea Municipal Security SRL. 

Cel care a luat cuvântul a fost consilierul local din partea organizației PMP, David Șăulean, care a transmis că Municipal Security Târgoviște cere majorarea tarifului pe oră pentru angajați, cu un procent de aproape 20%, motivarea fiind creșterea salariului minim pe economie.

„Ca formulă de calcul care să justifice acest procent de 20% a fost aplicată o formulă permutării procentului de la majorarea procentului brut, la procentul pe tarif, mai exact se calculează majorarea salariului minim brut, care dă undeva la 19,16% din 2020 până acum și acest procent este luat și aplicat la tariful pe oră. Acest lucru reprezintă o absurditate, nu ai cum să iei procentul acela de 19,16% cu cât s-a majorat salariul minim brut și să îl aplici la tariful pe oră”, a fost intervenția consilierului David Șăulean.

Reprezentanții Primăriei Târgoviște i-au răspuns că 98% din cheltuielile societății sunt raportate la salariul agenților, cheltuieli însemnând apă, curent, gaze, motorină etc. De aceea se face calculul cu acest procent. Consilierul PMP nu a fost convins de răspuns, spunând că formula de calcul este una greșită. De altfel, acesta a fost singurul care a votat împotrivă. Totuși, proiectul de hotărâre a fost aprobat în Plenul ședinței cu 17 voturi pentru. Până la finalul întrunirii, nu au mai existat intervenții sau completări din partea consilierilor aleși, toate proiectele fiind aprobate cu majoritate sau unanimitate de voturi.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale