Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.07.2022 00:18

Ieri,


A A

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară

Ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița a avut loc ieri, 30 iunie și a fost condusă de subprefectul județului, Corneliu Sălișteanu.  La primul punct de pe ordinea de zi a prezentat inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu, abordând tema „Calitatea actului educațional reflectată în organizarea și desfășurarea probelor scrise ale examenelor naționale  - Evaluarea Națională și Bacalaureat, sesiunea Iunie 2022, la nivelul județului Dâmbovița”. 

La cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi a fost abordat subiectul „Tăierile de regenerare” , prezentat de Ion Stoica, din partea Direcției Silvice Dâmbovița.  Al treilea punct de pe ordinea de zi a vizat „Informarea privind măsurile de prevenire a efectelor negative ale caniculei și ale altor fenomene meteo ce se pot produce în perioada de vară” , prezentat de către Inspectorul șef, Cristian-Claudiu Florea, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița.

Acesta a vorbit despre măsurile generale stabilite pentru comitetele locale pentru situații de urgență, instituții și operatori economici, în vederea gestionării situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice sezonului cald, precum și recomandări privind protecția populației pe timpul caniculei.

Câteva dintre acestea au fost: „Transmiterea atenționărilor și avertizărilor meteorologice către autoritățile publice locale și instituțiile care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Întocmirea Planurilor proprii de măsuri de către autoritățile publice locale și instituțiile care fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc specifice perioadei de vară. Identificarea locațiilor și organizarea punctelor de acordarea asistenței medicale și de distribuție a apei potabile în spații amenajate și semnalizate corespunzător, în special în zonele aglomerate sau cu trafic intens” , a transmis Inspectorul șef al ISU Dâmbovița, Cristian-Claudiu Florea.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului
Campanie de informare privind produsele românești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale