Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.08.2018 00:15

Conform Centrului Antidrog Dâmbovița,


A A

Școlile, zone de risc pentru consumul de droguri

Școlile, zone de risc pentru consumul de droguri

*Comisar șef Nina Neacșu, de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Dâmbovița, spune că instituția desfășoară constant activități, uneori cu rezultate pozitive, de prevenire și limitare a acestui fenomen, evident în rândul elevilor, studenților și tineretului

PETRE DRĂGUȚOIU


Există asemenea zone de comercializare și consum de droguri, din păcate, în care anumiți traficanți, prin diferite tertipuri încearcă să eludeze rigorile oamenilor legii, în jurul unor unități importante de învățământ.

Cel puțin asta ne-a relatat comisar șef Nina Neacșu, de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog al Județului Dâmbovița, care cunoaște exemple concrete și ne-a spus că instituția desfășoară constant activități, uneori cu rezultate pozitive, de prevenire și limitare a acestui fenomen, evident în rândul elevilor, studenților și tineretului.

Cooperare cu „Salvați copiii” Dâmbovița

După cum ne-a afirmat reprezentanta instituției, există un Program de acțiuni în acest domeniu, conform atribuțiilor menționate, în care sunt incluse persoanele cooperante pentru asistență și integrare socială. Confidențialitatea este una dintre regulile importante ale programului, în ceea ce privește consilierea și tratamentul.

Totodată, comisarul șef Nina Neacșu ne-a menționat că serviciile sunt gratuite, de informare, consiliere, management și tratament cu naltuxonă. Instituția cooperează și cu Filiala „Salvați Copiii” Dâmbovița, într-un program tematic, respectiv un Proiect Educațional, care se finalizează într-o prima etapă la 31 mai 2019.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tranșă consistentă de vaccinuri antigripale
Victorie sindicală în transportul public
Greva de la AITT, pe cale de a se stinge
Salarii reduse în sistemul de învățământ
A cincea ediție a "Ștafetei veteranilor"
Medicii de familie, puțini dar bine organizați
110 litri de sânge, donați prin implicarea Arhiepiscopiei Târgoviștei
Greva de la AITT, "mană cerească" pentru taximetriști
Proiecte educaționale de 5 milioane euro
Ziua Porților Deschise la ISU Dâmbovița


Editorial

Statul fărădelege

GEORGE COANDĂ


În ultima vreme aflăm îngroziți – la urma urmelor rareori un secret nu ține o veșnicie, dar, la români e ca ăla al lui Polichinelli – cam ce se petrece prin procuraturile/parchetele patriei de pe lângă tribunalele județene până la cel de pe lângă Înalta Curte de Juistiție și Casație, sau cum mai este cunoscut, Procuratorula Generală a Republicii.... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale