Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.08.2022 00:15

La Raciu,


A A

Școala Gimnazială va fi reabilitată

Școala Gimnazială va fi reabilitată

Sub conducerea edilului șef, Vasile Grădinaru, comuna Raciu continuă să implementeze proiecte importante pentru dezvoltare. În fiecare an au fost demarate lucrări pe zona de infrastructură rutieră, un capitol la care comuna Raciu stă foarte bine. Acum, administrația publică locală pregătește o altă investiție de anvergură. Este vorba despre reabilitarea Școlii Gimnaziale Raciu, proiect aflat la stadiul de documentație. Primarul Vasile Grădinaru a precizat că mai este nevoie de obținerea unui aviz de la Ministrul Educației, după care, autoritățile locale trebuie să găsească sursa de finanțare.

Totodată, primarul  spune că cel mai probabil, investiția va fi derulată pe fonduri europene, deoarece Școala din Raciu necesită multe modificări, iar suma va fi cu siguranță destul de mare. De asemenea, anul trecut, administrația publică locală din Raciu  bifa inaugurarea unei investiții importante din infrastructura educațională, fiind vorba despre proiectul terenului de sport multifuncțional de la Școala Gimnazială din satul Raciu, care a fost realizat în parteneriat cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița.

 „Una dintre prioritățile noastre a fost mereu infrastructura școlară. De asemenea, am avut după cum bine știți și lucrări pentru infrastructura rutieră. Mai avem o documentație pentru Școala Gimnazială Raciu, avem o documentație pentru reabilitare, modernizare și extindere. Trebuie să mai luăm un aviz de la Ministerul Învățământului, după care să prindem fonduri pentru acest obiectiv de investiții. Noi am vrea pe fonduri europene, pentru că vă dați seama că o să fie vorba despre o sumă destul de mare”, a transmis primarul comunei Raciu, Vasile Grădinaru.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Nu voi candida la funcția de președinte al CJD”
„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”
Primarii liberali, învățați să atragă fonduri europene
„Ordonanța pentru energie trebuie schimbată”
„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană
Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!
Două proiecte importante pregătite de comuna Raciu
„Legislația din România, în loc să ajute fermierii, mai rău îi încurcă”
S-a dat startul alegerilor în organizațiile PSD Dâmbovița!
„Guvernanții se joacă pe suferința pensionarilor”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale