Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.01.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Șansa lui Neguț

Șansa lui Neguț

Se vorbește mult despre transferul lui Cristi Neguț (26 ani) la CFR Cluj, campioana României din ultimele trei ediții ale Ligii 1. În schimbul său, feroviarii din Gruia au trimis la Târgoviște doi jucători care nu intră în planurile lui Dan Petrescu pentru play-off, Mihai Butean și Denis Rusu, ultimul U21. Aparent, pare un schimb în dezavantajul Chindiei, care renunță la unul dintre cei mai importanți jucători, dacă nu chiar cel mai important, și aduce la schimb doi fotbaliști care au făcut tușa la CFR de ceva vreme.

Asta, înaintea reluării competiției la Liga 1, unde formația târgovișteană va duce o luptă extrem de dură pentru evitarea retrogradării. Cu un jucător de top ajuns în ultimele șase luni de contract, dar și cu o ofertă clară din partea campioanei CFR Cluj, conducătorii Chindiei au avut de luat o decizie importantă. I-au permis lui Neguț să meargă în Gruia, în schimb au obținut prelungirea înțelegerii contractuale. În aceste condiții, l-au cedat sub formă de împrumut până la finalul campionatului, când CFR se va decide dacă îl transferă sau nu definitiv.

În condițiile în care o va face, va plăti pentru el aproximativ 250.000 de euro, Chindia urmând să păstreze și procente la un eventual viitor transfer. După 6 ani petrecuți la Chindia, pentru care a evoluat în aproape 200 de meciuri și a marcat 40 de goluri, „Tabarcea” merita să facă pasul către un club mai puternic, în speță cel mai valoros din fotbalul românesc. E o șansă importantă pentru el, dar și un risc, existând și varianta să nu-l convingă pe Dan Petrescu. Plus că salariul se dublează în Ardeal, ajungând să câștige lunar 8.000 de euro, fără bonusuri.

 

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La 5 minute de prima absolvire
Meciul adevărului pentru târgovișteni
Șansa lui Irinel
Revin multe echipe de tradiție
Să retractez? Niciodată!
Situație încordată la Chindia
Ghergu, atac la finanțatori
Cherchez rămâne un subiect fierbinte
Viață grea în această stagiune
Concluzii pripite


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale