Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.11.2022 00:16

La Dobra,


A A

Șanțurile și podețele drumurilor din localitate, în plină amenajare

Șanțurile și podețele drumurilor din localitate, în plină amenajare

 *Investiția este realizată de Primăria Dobra, în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

 

Administrația publică locală din Dobra continuă să investească în infrastructura rutieră. Până când anotimpul rece va ajunge să se instaleze, conducerea Primăriei Dobra mai face câteva retușuri pentru îmbunătățirea condițiilor străzilor din localitate. Zilele trecute a fost dat startul lucrărilor pentru amenajarea șanțurilor și podețelor din ambele sate, Dobra și Mărcești. Investiția este realizată de Primăria Dobra, în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Proiectul prevede amenajarea a 7,4 kilometri de drum. De asemenea, se va interveni pentru amenajarea și acostamentelor. Primarul Daniel Nica a anunțat că acest proiect va fi continuat în toată localitatea, dar trebuie găsite surse de finanțare pentru a fi finalizat. Nu în ultimul rând, edilul șef a mulțumit conducerii CJD pentru sprijinul pe care îl oferă pentru realizarea acestei investiții, și nu numai.

 „În această perioadă, executăm ample lucrări de amenajare a șanțurilor atât în satul Dobra, cât și în satul Mărcești! Este un proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean, căruia îi mulțumesc că totdeauna este aproape de locuitorii comunei noastre. Prin acest proiect vor fi amenajați 7,4 km de șanțuri, cu podețe și acces la proprietăți și va fi amenajat și acostamentul. În perioada următoare voi căuta finanțare pentru continuarea acestei investiții și pe alte străzi din satele noastre” , a transmis primarul comunei Dobra. Daniel Nica.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale