Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.11.2015 00:20

"Mișcări de trupe politice" în masă la Vlădeni


A A

500 membri UNPR au trecut cu ”arme și bagaje” la PSD

500 membri UNPR au trecut cu ”arme și bagaje” la PSD
Maria Sandu și Alexandru Oprea, au făcut dezvăluiri despre activitatea UNPR la Vlădeni

❚ Potrivit Mariei Sandu, fosta pre- ședintă a UNPR Vlădeni, „transferul” s-a produs încă din data de 12 noiembrie a.c., când toți cei 500 de membri de partid au demisionat în bloc de la UNPR și s-au înscris în PSD ❚ Printre motivele invocate de Maria Sandu, care au determinat-o să părăsească „barca” UNPR, se află atitudinea sfidătoare a conducerii centrale a partidului, și nu numai, dar și lipsa structurilor politice care să servească mult invocatului „interes național” ❚ Tot domnia sa a tras și o concluzie, ieri, în conferința de presă a PSD: „Toți sunt parveniți la UNPR” ❚ În susținerea celor declarate de Maria Sandu, a venit și secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, care a dat ca exemplu negativ de administrare a banului public chiar Primăria Vlădeni, unitate administrativ teritorială aflată în cercetarea instituțiilor abilitate ale statului

VIOLETA STANCIU

 


 

Toți membrii Organizației UNPR din comuna Vlădeni și-au făcut „bagajele” și au trecut in corpore la Organizația PSD din aceeași localitate, care i-a primit cu brațele deschise. Maria Sandu, președintele Organizației UNPR Vlădeni, a menționat ieri, în cadrul conferinței de presă de la PSD Dâmbovița, că „transferul” s-a produs încă din data de 12 noiembrie a.c. când toți cei 500 de membri de partid au demisionat în bloc de la UNPR și s-au înscris în PSD. Bucuroasă că face parte din „această echipă de adevărați oameni, cu inimă și suflet”, Maria Sandu a ținut să sublinieze că adeziunile colegilor săi au fost deja predate la Organizația Județeană a PSD Dâmbovița.

„Este vorba mai mult de interese personale și de grup ale UNPR”

Printre motivele invocate de aceasta, care au determinat-o să părăsească „barca” UNPR, se află atitudinea sfidătoare a conducerii centrale a partidului, și nu numai, dar și lipsa structurilor politice care să servească mult invocatului „interes național”.

„Ce am observat eu la conducerea organizației județene este că nu manifestă acel spirit de interes național de care se vorbește, ci este vorba mai mult de interese personale și de grup ale acestui partid, ceea ce nu este normal. Având în vedere că sunt cunoscută de toți colegii mei de la toate organizațiile locale ale UNPR din județ, îi rog frumos să-mi urmeze pasul pentru că numai așa vor deveni puternici și stăpâni pe deciziile pe care le iau din punct de vedere politic. Sunt persoane la nivelul organizației județene care nu sunt membri de partid, dar singurul ideal al acestora este de a acapara câteva primării ale UNPR și de a contracta diverse servicii, adică sunt cu ochii pe bugetul local al instituției”, a relatat Maria Sandu, care la final a tras și o concluzie: „Toți sunt parveniți la UNPR”.

Primăria Vlădeni, în cercetări

În susținerea celor declarate de Maria Sandu, fost președinte UNPR Vlădeni, a venit și secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea, care a dat ca exemplu negativ de administrare a banului public chiar Primăria Vlădeni.

„Sunt probleme la Vlădeni. O să vedeți acolo un mănunchi de societăți comerciale ale unor persoane, legate ombilical de UNPR, care practic au drenat tot bugetul Consiliului Local de la Vlădeni. Vă cer să aveți puțină răbdare. Din câte știu, sunt mai multe cercetări ale instituțiilor statului legate de activitatea Primăriei Vlădeni. Ceea ce știu este că foarte mulți funcționari din primărie și-au dat demisia. Sunt acolo și anumite situații de incompatibilitate. Sunt absolut convins că instituțiile statului își vor face datoria atât la Vlădeni, cât și în alte localități din Dâmbovița”, a precizat secretarul executiv al PSD Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale