Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2015 00:20

În Dâmbovița, după finalizarea contestațiilor


A A

35 de posturi titularizabile, rămase neocupate

35 de posturi titularizabile, rămase neocupate
După verificarea celor 101 contestații, doar 12 note au fost modificate

❚ Cele mai multe catedre neocupate sunt pentru profesori de muzică instrumentală ❚ Posturile rămase vacante vor fi ocupate prin suplinire de candidații care la examinare au obținut note mai mici de șapte, minimul necesar pentru a permite titularizarea ❚ În acest an bătălia s-a dat pentru disciplinele educatoare și învățătoare, urmate de catedrele de Educație Fizică și Sport, Limba Engleză și Limba Franceză, toate ocupate

VIRGIL VOINESCU


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Dâmbovița a încheiat repartiția posturilor didactice titularizabile (75) în învățământul preuniversitar dâmbovițean. Potrivit inspectorului școlar gen.adj., prof. Gabriela Istrate, după verificarea celor 101 contestații, numai în 12 cazuri notele au fost modificate.

Dintre acestea, numai 8 au fost favorabile candidaților, aceștia reușind să obțină punctajul necesar trecerii pragului notei șapte, minimul necesar pentru a permite titularizarea.

 

Repartiție în ședință publică

Dintre cele 75 de locuri vacante titularizabile, la nivelul școlilor dâmbovițene au fost ocupate numai 40. Repartiția a avut loc în ședință publică, organizată la sediul ISJDâmbovița. Cele mai multe posturi au fost ocupate la disciplinele educatoare și învățătoare, câte 10, acestora adăugându-li-se, în ordinea numărului vacant, catedrele de Educație Fizică și Sport, Limba Engleză și Limba Franceză, toate ocupate.

 Au rămas libere 35 de posturi, cele mai multe la muzică instrumentală.

„Au fost în total 11 catedre vacante, dintre acestea fiind ocupate numai două. Este vorba de Liceul de Arte din Târgoviște, unde situația se perpetuează de la an la an, pentru că specialiștii, de regulă, lucrează în filarmonici, orchestre, foarte rar vin în învățământ. Acolo au rămas nouă catedre vacante care se vor completa la plata cu ora”, a precizat insp.gen.adj. Gabriela Istrate.

Cele 35 de catedre rămase vacante vor fi ocupate, prin suplinire, de candidații care la titularizare au obținut note între 5 și 6,99, ședința urmând să aibă loc în data de 25 august a.c.

„Va fi tot ședință publică organizată online, în relație cu Ministerul Educației. Va fi totul foarte transparent. Va fi proiectat pe monitoare postul, cadrul didactic cu media pe care o are, studiile. Deci, totul va fi la vedere”, a conchis insp.adj. Gabriela Istrate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Salonul Anual de Grafică-Desen „Marin Petre Constantin”
Vernisajul Expoziției Itinerante „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”
Olimpiade naționale de limbi străine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale