Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.08.2020 00:16

Ieri, în Dâmbovița


A A

289 de persoane aflate în carantină

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, 286 de polițiști din cadrul I.P.J Dambovita, alături de jandarmi și polițisti locali, au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARSCoV- 2. Astfel, au fost organizate 22 de acțiuni punctuale, au fost verificate 210 obiective/locații și au fost legitimate 1022 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 178 de autovehicule, dintre care 122 de mijloace de transport public în comun. În acest context, pentru nerespectarea prevederilor legale, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.600 lei. Reprezentanții ISU “Basarab I” Dâmbovița au efectuat în ultimele 24 de ore 16 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate la unitățile spitalicești, respectiv misiuni pentru decontaminarea tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transpor. De asemenea, reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 13 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești . Ieri, conform DSP Dâmbovița; persoane confirmate cu COVID-19: 2.475 (31 persoane astăzi); persoane vindecate, în total: 915; persoane decedate de la debutul pandemiei: 95; persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 565; persoane aflate în izolare la domiciliu : 289. Forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus. Numai împreună putem depăși această situație!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚAComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

DSP a început distribuția vaccinului antigripal
Medicii veterinari, orientați mai mult după cabinete pentru animale mici
Adeverințele școlare pentru reintrarea în colectivitate
Telefon recuperat cu ajutorul unui jandarm
Măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate
Întreruperi de energie electrică
DSVSA Dâmbovița, la un pas de achiziționarea a două aparate PCR
Crucea Roșie Dâmbovița a donat un aparat de ventilație Spitalului Județean de Urgență Târgoviște
Suspiciune de pestă porcină africană în Dâmbovița
287 de locuri de muncă Disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Curg amenzile de la UE...

...aplicate pe bune României. Numai că amărâta asta de țară nu este vinovată, ci falnica sa clasă „clasa politică” prin la fel de falnicii săi parlamentari a dat-o vesel în bară. Acușica câteva milioane de euro vor fi smulși din pușculița secătuită a țării pentru a îmbelșuga safe-ul de la Bruxelles. Haideți să vedem despre ce este vorba. Primul caz. 

[citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale