Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2021 00:16

De ieri,


A A

28 de localități, inclusiv Târgoviște, sunt în scenariul Roșu!

28 de localități, inclusiv Târgoviște, sunt în scenariul Roșu!

*Tot de ieri, trei comune au depășit incidența de 7 cazuri la mia de locuitori: Gura Foii – 7.72,  Valea Mare – 7,14 și Crevedia – 7.09

 

Situația indicilor și a infectărilor de COVID-19 de la nivel județean a devenit mai mult decât îngrijorătoare! Coeficientul îmbolnăvirilor pe localitate raportat la 1000 de locuitori  în ultimele 14 zile a crescut alarmant. Potrivit datelor furnizate de Instituția Prefectului Dâmbovița, 28 de localități din județ sunt în scenariul Roșu, printre care și municipiul Târgoviște, care a ajuns ieri la indicele de 3.11. Tot de ieri, trei comune au depășit incidența de 7 cazuri la mia de locuitori.

Este vorba despre Gura Foii – 7.72,  Valea Mare – 7,14 și Crevedia – 7.09. Localitățile din Dâmbovița aflate în scenariul Roșu sunt: Gura Foii -7.72, Valea Mare-7.14, Crevedia-7.09, Cornățelu -6, Râu Alb-5.98, Tărtășești-5.13, Titu-4.7, Odobești-4.4, Mogoșani-4.28, Bărbuletu -4.36, Morteni-4.1, Vișina-3.81, Costeștii din Vale -3.79, Găești-3.76, Nucet-3.75, Corbii Mari-3.70, Dărmănești-3.63, Vlădeni -3.51, Sălcioara-3.49, Vârfuri -3.33, Niculești-3.31, Aninoasa-3.27, Mătăsaru-3.19, Târgoviște-3.11, Valea Lungă -3.03, Uliești-3.02, Răcari -3.01 și Dragomirești-3. În ceea ce privește numărul infectărilor, la nivel județean au fost înregistrate 122 de cazuri noi de COVID-19.

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Idiohabarniștii și furia din stradă
Proiectele a 6 drumuri județene așteaptă fonduri de la Guvern
Târnosirea Bisericii Mănăstirii Pătroaia
Razie de amploare a polițiștilor dâmbovițeni
175.000 de semnături pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze!
„Ne-a ajuns cuțitul la os!”
Proiectul de transport public din Târgoviște, extins și în localitățile vecine
Plin penal la peco
Bulina roșie (II)
Cozi la vaccinarea anti-COVID-19!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Idiohabarniștii și furia din stradă

Cred că suntem luați, și de fraieri și de proști, de ăia care, de 32 de ani, ne conduc destinul național ca urmare a... votului nostru liber exprimat. Așa cum o face acum d-alde... expiratul premier Cîțu. (O, Doamne, n-am nimic cu numele oamenilor, că doar la naștere, nu ei și-l aleg, dar Cîțu acesta nu rimează deloc cu funcția înaltă de prim-ministru, prea aduce a... cuțu. Dar, de fapt încă este cuțu lui Iohannis.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale