Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.09.2020 00:15

În perioada 24 – 30 august 2020, ISU “Basarab I” Dâmbovița, a intervenit la...


A A

22 de incendii de vegetație

22 de incendii de vegetație

În perioada 24 - 30 august 2020, echipajele de intervenție din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița au fost solicitate și au intervenit la 65 evenimente: 9 incendii la gospodăriile populației (locuințe, anexe gospodărești, mijloace auto etc.), 22 incendii de vegetație, 15 acțiuni pentru asigurare zonă, 15 acțiuni pentru asistență persoane și 4 acțiuni la alte situații de urgență (3 salvări de animale și o degajare de copac). Echipajele SMURD din cadrul ISU ”Basarab I” Dâmbovița au fost solicitate și au intervenit, în această perioadă, la 205 cazuri medicale. Personalul Inspecției de Prevenire a efectuat 7 controale pe linia situațiilor de urgență (la unități de depozitare) și 3 controale de autorizare privind securitatea la incendiu (o unitate de producție, o unitate de turism și o unitate administrativă). De asemenea, au mai fost desfășurate 6 activități (în comun cu IPJ/DSVSA) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public. S-au aplicat 17 de sancțiuni contravenționale principale (trei amenzi în cuantum de 1.500 lei și 14 avertismente). Nu au fost aplicate sancțiuni complementare. În această perioadă, ISU ”Basarab I” Dâmbovița a executat misiuni pentru: transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru izolare/carantină, transportul persoanelor suspectate/ confirmate a fi infectate cu COVID-19 la unități spitalicești, în sprijinul DSP Dâmbovița în desfășurarea acțiunilor specifice, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și personalului care a participat la misiunile de transport.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICEComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investiții finalizate... pe bandă rulantă
Compatrioți, fiți cu mintea trează!
Investiții noi, finalizate în comuna Gura Ocniței
Campanie pe repede-nainte
"Muzeele nu pot fi implicate în acțiuni electorale"
Cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județ
Circulația pe pasajul rutier de la Petru Cercel, reluată în ambele sensuri
Jurnalistul Twitter și finanțarea sa
Investițiile merg ca pe roate!
Primăria trebuie să asigure materialele sanitare pentru alegerile locale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Compatrioți, fiți cu mintea trează!

Poimâine, românii vor merge, câți vor merge, la urne. Că, de, coronavirusul le aține calea și, voba aia, frica păzește pepenii. Câți se vor încumeta să ia calea secțiilor de votare, vor avea de ales gospodarii județelor, orașelor și satelor patriei.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale