Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2021 00:15

La Potlogi...


A A

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași

*„Locuințele ANL de la Românești au toate utilitățile asigurate, respectiv  apă și canalizare pe care le-am făcut noi din bugetul local”

 

Blocurile ANL de la Potlogi, respectiv cele din satul Românești, au fost finalizate, dar urmează să se facă  recepția finală!  În acest sens, autoritățile locale au primit deja o adresă oficială de la Agenția Națională pentru Locuințe, prin care sunt înștiințate că trebuie să-și desemneze reprezentatul în comisia de recepție. După finalizarea acestei proceduri, primarul Nicolae Catrina ne-a declarat că va începe demersurile pentru strângerea dosarelor și respectiv repartizarea acestor unități locative celor care au cea mai mare nevoie de ele. Locuințele de la Potlogi vor fi închiriate, iar familiile respective vor primi  cheile apartamentelor în primăvara anului viitor.   

„Apartamentele vor fi repartizate celor care au nevoie”

„Am primit adresă de la ANL București să desemnăm un reprezentant al nostru în comisia de recepție și astfel terminăm și cu  blocurile ANL de la Românești. Sunt 21 de apartamente cu 2 și 3 camere, pe care le vom închiria, pentru că sunt locuințe sociale. O să le repartizăm după ce vom face recepția finală la ele, punem afiș timp de o lună de zile cu toate documentele pe care trebuie să le aducă la primărie pentru acordarea lor, iar după aceea strângem dosarele și încă o lună va dura evaluarea lor. Prin luna martie 2022, eu zic, că le vom repartiza celor care au nevoie. Locuințele ANL de la Românești au toate utilitățile asigurate, respectiv  apă și canalizare pe care le-am făcut noi din bugetul local. Gaze nu au, pentru că s-au făcut pe sistem de sobe. Sunt trei module cu câte 7 apartamente, la parter, nu sunt cu etaje”, ne-a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Proiecte importante în anul 2022
Centrul de Transfuzie Sanguină a început anul cu noi dotări
Media de vârstă a medicilor de familie, peste 60 ani
Extinderea Unității de Primiri Urgențe la Spitalul Județean
Continuă campania de vaccinare antirabică
„Război” conducere-sindicat... pe rețeaua de apă!
Peste 10.000 de misiuni ale jandarmilor dâmbovițeni în 2021
Programul muzeelor dâmbovițene de Ziua Unirii
Deblocarea situației ANL de la Sagricom
Donatorii se lasă așteptați


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale