Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2022 00:12


A A

2-3 cazuri de infecții COVID-19 numai la Centrul de testare!

2-3 cazuri de infecții COVID-19 numai la Centrul de testare!

*„Nu a dispărut complet infecția COVID, dar nici nu sunt foarte multe cazuri pe Centrul de testare, probabil că la UPU și Infecțioase au fost mai multe cazuri”

 

 

Infecția Covid -19 nu a dispărut complet din viața oamenilor! Persoanele infectate cu noul tip de coronavirus sunt într-adevăr din ce în ce mai puține, dar nu se poate vorbi încă de o eradicare a bolii. Cel puțin așa susține medicul Margareta Zebreniuc, responsabila Centrului de testare și evaluare Covid-19 de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște care se confruntă aproape zilnic cu câte 2-3 astfel de cazuri. Pe total spital, numărul de infecții Covid-19 este posibil să fie ceva mai mare pentru că se mai fac testări și… la UPU, Infecțioase, dar și pe secții.   

,,Noi încă funcționăm cu Centru de testare Covid-19 pe un program de 8 h/zi, dar și cu Centrul de evaluare. Tendința, în ultimul timp, este de scădere a cazurilor pozitive, nu a testărilor pentru că lumea se mai testează, dar din ce mi-au spus colegii… cazurile pozitive sunt mai puține pe centrul nostru de testare. De exemplu, marți, 4 octombrie 2022, am avut 2 pozitivi pe Centrul de testare, dar să știți că testează și UPU și Infecțioasele și secțiile. Deci vorbesc doar de Centrul de testare de la SJUT.  Luni, 3 octombrie am testat  7 persoane, dar nu a fost niciun caz pozitiv, pe 2 octombrie am avut 2 cazuri pozitive,  pe 25 septembrie am avut 3 cazuri pozitive, pe 27 septembrie am avut alte 2 cazuri pozitive… Deci cam pe aici suntem, câte 2 cazuri pozitive… Nu a dispărut complet infecția Covid, dar nici nu sunt foarte multe cazuri pe Centrul de testare, probabil că la UPU și Infecțioase au fost mai multe cazuri. Am zis să menținem centrul de testare cu funcționare de 8 h pe zi. Dacă adresabilitatea va scădea probabil că vom mai reduce programul, fără să-l închidem, dar ne consultăm  totdeauna și cu Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și decidem”, ne-a declarat ieri dr. Margareta Zebreniuc, responsabil Centrul de testare și evaluare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale