Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.06.2022 00:17

Rezultate la o lună:


A A

194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă

194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă

În data de 20 mai 2022, AJOFM Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița a organizat Bursa generală a locurilor de muncă. Acțiunea s-a desfășurat în Târgoviște, având ca locație Clubul Studenților.

În cadrul Bursei au fost organizate standuri speciale pentru: Economie socială (luna mai este dedicată economiei sociale), Formare profesională (a oferit consultanță de specialitate celor interesați), respectiv EURES (medierea locurilor de muncă vacante în Spațiul European).

Din cei 735 de agenți economici contactați, s-au prezentat la bursă 76, care au pus la dispoziția celor interesați 787 de locuri de muncă vacante. Numărul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, care au participat la eveniment, a fost de 685, din care 311 persoane au fost selectate și programate la interviuri în vederea angajării.

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de muncă au fost: industria metalurgică, industria prelucrătoare,  construcții, comerț, transporturi, hoteluri și restaurante, fabricarea de aparate și echipamente electrice, industria alimentară, industria de apărare, industria textilă, turism, servicii (inclusiv sociale).

La o lună de la desfășurarea Bursei, înregistrăm 194 încadrări în muncă, din care  38 șomeri indemnizați și 156 șomeri neindemnizați.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Viza anuală a autorizației de mediu și autorizației integrate de mediu
Conflict de muncă încheiat la SC Municipal Construct SA!
356 de locuri de muncă disponibile
„Târgoviștea, reașezată pe harta metalurgiei europene”
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii
Primăria Runcu pregătește noi asfaltări în localitate


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale