Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2021 00:12

La Potlogi,


A A

180 de persoane necesită protecție socială

180 de persoane necesită protecție socială

*„Nu avem probleme cu plata persoanelor cu hanidicap. Nu avem acoperite ultimele două luni, noiembrie și decembrie, dar o scoatem noi la capăt. Avem un număr total de 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap”, a semnalat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina

 

În baza de date a Primăriei Potlogi sunt înregistrate circa 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai acestora, dar și 30 de beneficiari ai venitului minim garantat! În ceea ce privește prima categorie, edilul de la Potlogi, Nicolae Catrina ne-a asigurat că oamenii își vor primi drepturile salariale la timp chiar dacă sunt ceva probleme cu fondurile alocate de Guvern pe ultimele două luni ale anului 2021.

,,Nu avem probleme cu plata persoanelor cu hanidicap. Nu avem acoperite ultimele două luni, noiembrie și decembrie, dar o scoatem noi la capăt. Avem un număr total de 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap’’, a semnalat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

Beneficiarii de ajutor social, respectiv de venit minim garantat, de la Potlogi sunt în număr de 30 de persoane, care se pare că înțeleg să se asigure de obligațiile pe care le au față de comunitatea locală.

„Persoane la Legea 416, a venitului minim garantat, avem, dar sunt puține... Ne-ar fi de folos să fie mai mulți, dar nu prea le mai dau adeverințe, motiv pentru care numărul acesora a scăzut considerabil. Mai sunt vreo 30 de persoane care primesc acest ajutor social, iar oamenii vin la muncile la care îi solicităm noi. Să știți că la noi chiar vin la muncă, nu avem probleme din acest punct de vedere”, a menționat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași
Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A
Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței asupra Femeii
Accidentele rutiere, în statisticile Centrului Europe Direct Târgoviște
ISU Dâmbovița vrea soldați!
Peste 200 de urgențe pe zi
Zile libere pentru vaccinare
Serviciul de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile
Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Luptă permanentă pentru atragerea donatorilor de sânge
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale