Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.10.2021 00:15

În județul Dâmbovița…


A A

176 de elevi depistați cu COVID-19 în ultimele 14 zile

176 de elevi depistați cu COVID-19 în ultimele 14 zile

* 153 de clase cu activitate față în față au fost suspendate ca urmare a cazurilor confirmate

 

În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ preuniversitar din județul Dâmbovița, situația epidemiologică din mediul școlar, cumulată în ultimele 14 zile, este următoarea: elevi confirmați cu noul coronavirus: 176 (0,26%); personal angajat în învățământ confirmat COVID-19: 106 persoane (1,64%); clase cu activitate față în față suspendată ca urmare a cazurilor confirmate: 153 (4,81%); unități de învățământ cu activitate față în față suspendată în urma  cazurilor confirmate: - Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 Târgoviște; Colegiul Economic „Ion Ghica” Târgoviște; Liceul Teoretic „Ion Ghica Răcari”; Liceul „Voievodul Mircea” Târgoviște. De altfel,unitățile de învățământ aflate în carantină zonală sunt; Școala Primară Bolovani Cornățelu; Grădinița cu Program normal Bolovani Cornățelu. elevi care continuă activitatea online: 6585 (9,90%).

Potrivit Instrucțiunii emise de ministrul educației pentru punerea în aplicare a prevederilor ordinului comun, suspendarea cursurilor la nivelul unei grupe de învățământ preșcolar sau clase de învățământ primar, gimnazial, liceal, profesional și postliceal se face prin decizia consiliului de administrație al unității de învățământ preuniversitar, cu avizul inspectoratului școlar, decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență fiind necesară doar în cazul suspendării cursurilor cu prezență fizică la nivelul întregii unități de învățământ.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)
Tinerețea Romanței la „Crizantema de aur”
Societățile mari din Târgoviște, afectate de creșterea facturilor la energie!
Simpozion dedicat Zilei Armatei Române
„Creșterea salariului minim nu îmbunătățește cu nimic situația”
Poliția Dâmbovița, cooperare cu autoritățile din Belgia
La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (I)
Refacerea DJ 714 din zona montană!
„E o situație critică! Spitalele sunt arhipline”
300 de solicitări de testări COVID pe zi
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale