Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2015 00:16

La Mătăsaru – Cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale,


A A

17 miliarde lei vechi pentru modernizarea drumurilor comunale

17 miliarde lei vechi pentru modernizarea drumurilor comunale
În planurile administrației de la Mătăsaru, ca în toate comunele din județ, asfaltările ocupă un loc prioritar

❚ Conform programului, o primă etapă de proiect a fost realizată și s-a turnat covor asfaltic pe o lungime de 4 kilometri din DC 70 - DC 72 ❚ În funcție de fondurile ce vor fi alocate, va intra la modernizare și un tronson de 1,39 kilometri în localitatea Odaia Turcului

VIRGIL VOINESCU


Drumurile comunale (DC 70 - DC 72) din zona comunei Mătăsaru sunt într-un amplu proces de modernizare. Conform programului, o primă etapă de proiect a fost realizată. Potrivit primarului Naie Radu, aceasta a însemnat aplicare de covor asfaltic bituminos pe o lungime de 4 kilometri, lucrarea continuând cu execuția a opt podețe pe ambele părți ale sectorului de drum ce corespund marilor intersecții din traseu.

„Modernizarea infrastructurii rutiere continuă, fiind una dintre prioritățile momentului pentru administrația locală. Se lucrează la acest tronson rutier și în același timp pregătim noi proiecte de asfaltare”, ne-a declarat edilul comunei.

Investiția pe DC 70 - DC 72 este finanțată cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării în sumă totală de peste 17 miliarde lei vechi. În funcție de fondurile ce vor fi alocate, va intra în lucru pentru modernizare și un tronson de drum în localitatea Odaia Turcului.

„Aici este vorba despre un tronson de 1,39 kilometri. Totul ține însă de fondurile ce ne vor fi alocate. Vorbind însă pe ceea ce este în graficul de execuție, lucrările trebuie încheiate până la finalul anului în curs”, ne-a declarat primarul Naie Radu.

În planurile administrației locale, se mai află și alți 7 kilometri de drumuri de exploatare, din extravilanul comunei, care ar urma să fie modernizați cu susținere financiară de la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

„Dosarul este la acest moment în evaluare. Dacă va fi eligibil, în primăvara lui 2016 ar putea începe și această lucrare”, a mai precizat edilul de la Mătăsaru.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale