Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.08.2015 00:13

La Găești


A A

14 miliarde lei, încasări suplimentare la buget

14 miliarde lei, încasări suplimentare la buget
„Găești - o primărie în care domnește liniștea din toate punctele de vedere”, ne-a declarat primarul interimar Gheorghe Grigore

❚ Acest lucru este o premieră în ultimii 8 ani și, datorită acestor încasări peste așteptări, s-a reușit și o rectificare bugetară la nivel de unitate administrativteritorială ❚ Totodată, la Găești nu sunt probleme cu plata sociale și nici cu indemnizațiile pentru persoanele cu dizabilități

VIOLETA STANCIU


„Găești - o primărie în care domnește liniștea din toate punctele de vedere”! Așa susține primarul interimar al orașului, Gheorghe Grigore, care ne-a declarat că unitatea administrativ teritorială pe care o conduce încearcă să facă față cu bine tuturor obligațiilor pe care le are. Astfel, plata ajutoarelor sociale este la zi în orașul Găești, iar cei 46 de beneficiari ai venitului minim garantat se achită în mod conștiincios de sarcinile pe care le primesc atunci când trebuie să muncească în folosul comunității.

„Avem 46 de persoane care muncesc în folosul comunității pentru a primi ajutorul social. Ele prestează un anumit număr de ore și de zile, oamenii sunt serioși și vin la muncă. Eu sunt mulțumit de activitatea lor. Îi folosim acolo unde este nevoie, de regulă la întreținerea spațiilor verzi, a cimitirelor...”, a punctat edilul de la Găești.

Nici persoanele cu handicap din localitate nu au avut de suferit în plus până acum la Găești, pentru că acestea și-au primit la timp indemnizațiile. „E liniște și pace la noi din acest punct de vedere”, a mai arătat primarul orașului. Totodată, edilul este foarte mulțumit și de modul în care găeștenii înțeleg să se achite de plata obligațiilor fiscale către bugetul local.

„Ritmul destul de onorabil al încasărilor” din primul trimestru al acestui an a dus la încasări suplimentare la bugetul local de peste 14 miliarde de lei vechi. „Sunt de opt ani în primărie și nu am făcut niciodată rectificare de buget la sfârșitul lunii martie. Însă am reușit să facem în acest an, pentru că am încasat 14 miliarde în plus”, ne-a mai spus primarul orașului. Tot de la Gheorghe Grigore am aflat că și agenții economici sunt foarte serioși în ceea ce privește plata obligațiilor fiscale, iar aceștia își achită taxele de regulă la începutul anului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale