Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.11.2018 00:17

La APIA Dâmbovița, din totalul de 24.536 de fermieri autohtoni,


A A

13.454 de fermieri au primit plata în avans a sprijinului agricol

13.454 de fermieri au primit plata în avans a sprijinului agricol

❚ „După primele două săptămâni de autorizare în avans, am ajuns la un procent de peste 50%, avem 55,34% dintre fermieri autorizați”, a punctat Oana Năstase, purtător de cuvânt APIA Dâmbovița.

 

VIOLETA STANCIU


Peste 55% dintre fermierii dâmbovițenii care au solicitat plata în avans a sprijinului care se acordă în agricultură, prin cererea unică de plată, au intrat în posesia banilor promiși! Oana Năstase, purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița, a declarat ieri în conferința de presă organizată la sediul instituției că s-a ajuns la acest procent, destul de mare, după numai două săptămâni de la demararea propriu zisă a plăților în avans, respectiv din data de 16 octombrie 2018. Aproximativ 13.454 de fermieri dâmbovițeni, din totalul de 24.536 de fermieri, au primit plata în avans de la APIA Dâmbovița, iar ceilalți mai au timp până la data de 30 noiembrie 2018... „După cum știți, în data de 16 octombrie 2018, au demarat plățile în avans pentru fermierii care au solicitat sprijin în agricultură... prin cererea unică de plată. Aș putea să spun că, după primele două săptămâni de autorizare în avans, am ajuns la un procent de peste 50%, avem 55,34% dintre fermieri autorizați. Mai exact, din 24.536 de fermieri care au solicitat acest sprijin, am plătit în avans 13.454 de fermieri. Restul sunt fermieri care fac parte din eșantioanele de control, fermieri care au mai avut diverse neconformități pe cereri, probleme care trebuie procesate în amănunt, dar plățile în avans se derulează până la 30 noiembrie, deci avem șanse să creștem considerabil procentul de autorizare”, a declarat purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița, Oana Năstase.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cererile de plată se completează electronic
Legea cooperativelor, în discuție în Dâmbovița
Producția industrială, în scădere vertiginoasă
Comerțul concurează serios Industria
Evaziune fiscală de proporții
"Oscilația euro, o situație îngrijorătoare"
Importurile bat exporturile
3000 lei salariul minim în domeniul construcțiilor
Banca Mondială, cu ochii pe Zona metropolitană Târgoviște
20 de dâmbovițeni au accesat Programul pentru lână


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Sindromul «aprozarului»"

De treizeci de ani, agricultura românească merge în bobote. Și cum să meargă eficient, atâta vreme cât toate guvernările au dat „verde” la vânzarea pământurilor fertile unora veniți de pe aiurea (arabi la grămadă, italieni ș.a.), care s-au repezit în haite nesătule și n-au avut nicio strategie deșteaptă cu privire la organizarea sectorului agricol și zootehnic? 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale