Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.11.2018 00:17

La APIA Dâmbovița, din totalul de 24.536 de fermieri autohtoni,


A A

13.454 de fermieri au primit plata în avans a sprijinului agricol

13.454 de fermieri au primit plata în avans a sprijinului agricol

❚ „După primele două săptămâni de autorizare în avans, am ajuns la un procent de peste 50%, avem 55,34% dintre fermieri autorizați”, a punctat Oana Năstase, purtător de cuvânt APIA Dâmbovița.

 

VIOLETA STANCIU


Peste 55% dintre fermierii dâmbovițenii care au solicitat plata în avans a sprijinului care se acordă în agricultură, prin cererea unică de plată, au intrat în posesia banilor promiși! Oana Năstase, purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița, a declarat ieri în conferința de presă organizată la sediul instituției că s-a ajuns la acest procent, destul de mare, după numai două săptămâni de la demararea propriu zisă a plăților în avans, respectiv din data de 16 octombrie 2018. Aproximativ 13.454 de fermieri dâmbovițeni, din totalul de 24.536 de fermieri, au primit plata în avans de la APIA Dâmbovița, iar ceilalți mai au timp până la data de 30 noiembrie 2018... „După cum știți, în data de 16 octombrie 2018, au demarat plățile în avans pentru fermierii care au solicitat sprijin în agricultură... prin cererea unică de plată. Aș putea să spun că, după primele două săptămâni de autorizare în avans, am ajuns la un procent de peste 50%, avem 55,34% dintre fermieri autorizați. Mai exact, din 24.536 de fermieri care au solicitat acest sprijin, am plătit în avans 13.454 de fermieri. Restul sunt fermieri care fac parte din eșantioanele de control, fermieri care au mai avut diverse neconformități pe cereri, probleme care trebuie procesate în amănunt, dar plățile în avans se derulează până la 30 noiembrie, deci avem șanse să creștem considerabil procentul de autorizare”, a declarat purtătorul de cuvânt al APIA Dâmbovița, Oana Năstase.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Numărul de vizitatori, în creștere
Rata șomajului, în scădere: 3,49 %
619 locuri de muncă disponibile
Amenzile neîncasate dau de furcă Primăriei Băleni
Numărul salariaților din județ, în creștere
Rețeaua națională de magazine cu produse românești
Investițiile în infrastructura școlară continuă
Celebrul joc de păcănele "Sizzling Hot" poate fi jucat la cazino online 100% legal
Electrica Furnizare: "Fii informat! Nu te lăsa păcălit!"
COS Târgoviște riscă să rămână fără autorizația de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale