Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.08.2018 00:13

La AJOFM Dâmbovița, în luna august, sunt organizate...


A A

10 cursuri de formare profesională

10 cursuri de formare profesională

*Acestea au loc, în cea mai mare parte, la Târgoviște, în timp ce unul dintre cursuri este organizat la Pucioasa, iar un altul va avea loc la Penitenciarul Găești

Violeta Stanciu


Persoanele interesate să se califice sau recalifice într-o anumită meserie se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița, care organizează în luna august 2018, nu mai puțin de 10 cursuri de formare profesională.

Cele mai multe sunt la Târgoviște (lăcătuș mecanic, tâmplar universal, infirmieră, zidar pietrar tencuitor, coafor, ospătar, baby sitter). Câte un curs de calificare se mai organizează, în cursul acestei luni, la Pucioasa (confecționer articole textile) și la Penitenciarul Găești (lucrător structuri construcții).

Documentele necesare înscrierii sunt: copie C.I.; copie act naștere; copie act studii; copie act căsătorie; adeverință medic familie cu mențiunea “apt curs”.

Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița - Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1, sau la punctele de lucru din Pucioasa, Morei, Găești și Băleni.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorie sindicală în transportul public
Greva de la AITT, pe cale de a se stinge
Salarii reduse în sistemul de învățământ
A cincea ediție a "Ștafetei veteranilor"
Medicii de familie, puțini dar bine organizați
110 litri de sânge, donați prin implicarea Arhiepiscopiei Târgoviștei
Greva de la AITT, "mană cerească" pentru taximetriști
Proiecte educaționale de 5 milioane euro
Ziua Porților Deschise la ISU Dâmbovița
25.000 lei sprijin pentru Spitalul din Găești


Editorial

"Crizantema de aur" – eternul dor din sufletul românilor

GEORGE COANDĂ


În clepsidra toamnei târgoviștene, iată, „Crizantema de aur” va înflori pentru a 51-a oară. Pentru cel ce semnează, tot pentru a 51-a oară, o cronică remember a acestei estraordinare, și prin longevitate, și prin prestigiu, manifestări de suflet a culturii românești, acest fast moment îi stârnește nostalgii inubliabile.

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale