Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.03.2023 00:13

De Sărbătoarea creștină a Bunei Vestiri,


A A

Ziua Poliției Române a fost marcată și în Dâmbovița

Ziua Poliției Române a fost marcată și în Dâmbovița

În România, ziua de 25 martie are dublă semnificație: sărbătoarea Bunei Vestiri și Ziua Poliției Române. Ziua Poliției Române se sărbătorește o dată cu marea sărbătoare creștină din anul 2002, atunci când acest lucru a fost stipulat în mod clar în Legea 218.

În cinstea marcării a 201 ani de tradiție și continuitate în slujba cetățenilor, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității „Valahia” din Târgoviște (Corpul K), a avut loc un eveniment special, organizat de Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița, un eveniment dedicat Zilei Poliției Române și polițiștilor dâmbovițeni.

La eveniment au participat oficialitățile locale și județene; prefectul județului, Claudia Gilia, subprefectul Corneliu Sălișteanu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, vicarul eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviște, Ionuț Ghibanu și, nu în ultimul rând, membri ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne în teritoriu.

Amfitrionul evenimentului aniversar a fost cms.șef  Viorel Polexe, șeful IPJ Dâmbovița, care după ce a dat citire mesajului chestorului general de poliție Benone Marian - Matei, Inspector general al Poliției Române, a premiat polițiștii care s-au remarcat în activitatea profesională, precum și câștigătorii competițiilor sportive

Astfel, în cadrul festivității a avut loc ceremonie de avansare în grad a polițiștilor. Astfel, au fost avansați la îndeplinirea stagiului profesional, 15 ofițeri de poliție și 56 de agenți de polițe.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Numărul urgențelor crește odată cu temperatura
Controale ITM privind protecția contra caniculei
„Sanitas la înălțime” promovează și un stil de viață sănătos
Producția de grâu este de 3655 kg/ha, dar recoltatul încă nu s-a încheiat
Activități anticorupție la Primăria Odobești
410 de locuri de muncă vacante
Campania de informare privind dialogul social
113 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Construcțiile, pe un trend ascendent în județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"La Piovra" valahă (II)

George Coandă


Cât despre procuroarea-șefă, circulă prin presă zvonul că nici „zeița dreptății” nu ar fi străină de afaceri dubioase ale eșuatului James Bond valah. Na, poftim, și e ditamai procurorul-șef al UE. Dar parcă mai știm noi câte ceva despre malversațiunile - hai să le spunem mai pe șleau: nasoalele - care, urzite laolaltă cu dom’... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale