Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:12

În perioada 24-26 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” organizează...


A A

Zilele Bibliotecii în Dâmbovița

Zilele Bibliotecii în Dâmbovița

*La manifestare vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic

 

În perioada 24-26 noiembrie 2021, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița organizează Zilele Bibliotecii, manifestare la care vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic: prof. univ. dr. Mircea Regneală; Dragoș Neagu, președinte ANBPR; dr. Adriana Szekely, președinte ABR.

Programul va include: -  Premiile Bibliotecii pentru anul 2021; - dezbateri științifice: - Rolul alfabetizării informaționale în epoca fake news-urilor; - BIPTDP : bibliotecarii improvizează pe timp de pandemie; - dialog profesional - Servicii pentru comunitate în biblioteci publice din județul Dâmbovița;  participă bibliotecari din bibliotecile publice din județul Dâmbovița; -  lansări de carte și revistă: - Volumul:Tratat de biblioteconomie, ediția a 2-a”; - Volumul: „Evaluarea informațiilor din mediul online: nu crede și cercetează”; - „Curier. Revistă de cultură și bibliologie”. (Nr. 2/2021 – editată de  Biblioteca Județeană Dâmbovița). - prezentări profesionale: - „ZILELE BIBLIOTECII – retrospectivă 2013-2020”; - „Biblioteca în timp”; -  expoziție de pictură: -  „Orașul meu, orașul tău” - picturi realizate de copii din grădinițele și școlile târgoviștene; - expoziții de carte: - „Noutăți bibliofile în colecțiile Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbovița”; -  „Cărți de îndrăgit”; -  activități dedicate celor mai tineri utilizatori: -  „Cartea mea preferată”- Activitate organizată de Filiala pentru Copii; participă elevii Școlii Generale „Vasile Cârlova” din Târgoviște; - Clubul Seara de carte. Cartea propusă spre dezbatere –Memoria vegetală”, autor Umberto Eco. Festivitatea de deschidere va avea loc miercuri, 24 noiembrie 2021, începând cu orele 11.00, pe platforma ZOOM.

 

 

 

V.A.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sorin Ion vine cu lămuriri în scandalul burselor de merit
Credință și vindecare
Protest al elevilor la Târgoviște!
De mâine, până luni, 24 Ianuarie, Romanța (re)unește români de pretutindeni în Cetatea istorică a Târgoviștei
Complexul Muzeal ,,Curtea Domnească” pregătește numeroase activități pentru elevi și studenți
Casa d’ Italia revine din nou în atenția consilierilor locali târgovișteni
Integrarea copiilor cu nevoi speciale în învățământul de masă, greu de realizat?
Dificultăți la realizarea planurilor de urbanism general
Vizite de pe 3 continente la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale