Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2021 00:19

Primarul Daniel Cristian Stan asigură:


A A

Unitățile de învățământ din Târgoviște au autorizație de incendiu

Unitățile de învățământ din Târgoviște au autorizație de incendiu

*„Numai în ultimii trei ani au fost obținute 20 de autorizații pentru securitate la incendiu, ultima obținută a fost la Școala Gimnazială «Mihai Viteazul», pentru că acolo s-a și implementat acel proiect cu finanțare europeană”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Încă o bilă albă pentru infrastructura educațională târgovișteană! Primarul Daniel Cristian Stan, însoțit de ceilalți membrii din conducerea Primăriei, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Creșa nr. 16, că municipiul Târgoviște are obținute autorizații pentru securitatea la incendiu pentru toate unitățile de învățământ care necesită acest lucru.

„În ultimii trei ani au fost obținute 20 de autorizații pentru securitate la incendiu”

„Ne aflăm la o instituție de învățământ ante-preșcolar, Creșa nr. 16 din municipiul Târgoviște. Prezența noastră la o unitate de învățământ nu este întâmplătoare în contextul în care municipiul Târgoviște înregistrează o performanță deosebită pe o anumită componentă a infrastructurii educaționale. Municipiul Târgoviște, în acest moment are toate unitățile de învățământ, care necesită acest lucru, autorizate la incendiu. Este numai al doilea municipiu reședință de județ din România.

În aceeași situație se află și Bistrița, care se poate mândri cu această performanță. Numai în ultimii trei ani au fost obținute 20 de autorizații pentru securitate la incendiu, ultima obținută a fost la Școala Gimnazială «Mihai Viteazul», pentru că acolo s-a și implementat acel proiect cu finanțare europeană. Ca surse de finanțare, aș preciza faptul că autorizațiile pentru securitatea la incendiu au fost obținute fie ca parte componentă a proiectelor ample de modernizare și reabilitare, care au vizat instituțiile de învățământ, fie ca proiecte separate, care au vizat tocmai obținerea acestor autorizații.

Vreau să mai precizez un fapt, cred că în luna martie a acestui an a avut loc un incendiu la Colegiul Național «Ion Ghica» din Târgoviște. Datorită faptului că sistemul de avertizare a funcționat ireproșabil, incendiul a putut să fie stins foarte-foarte repede, fără pagube materiale însemnate și fără nicio problemă pe ceea ce înseamnă pierderea de vieți omenești. Ca și componentă care vizează aceste investiții, ele nu sunt simple deloc, de aceea și cuantumul destul de mare al investițiilor, discutăm de senzori de fum, de senzori de căldură, de uși rezistente la foc, de ferestre rezistente la foc, de pereți rezistenți la foc, sirene interioare, sirene exterioare, discutăm hidrant și adevărate sisteme de pompare în zonele care există presiune suficientă în rețea.

Discutăm despre o centrală care de securitate la incendiu care coordonează un sistem de securitate la incendiu, la nivelul unei clădiri aparținând unei unități de învățământ, toate acestea în cadrul unor investiții complexe”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De mâine, până luni, 24 Ianuarie, Romanța (re)unește români de pretutindeni în Cetatea istorică a Târgoviștei
Complexul Muzeal ,,Curtea Domnească” pregătește numeroase activități pentru elevi și studenți
Casa d’ Italia revine din nou în atenția consilierilor locali târgovișteni
Integrarea copiilor cu nevoi speciale în învățământul de masă, greu de realizat?
Dificultăți la realizarea planurilor de urbanism general
Vizite de pe 3 continente la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Mitropolitul Nifon, membru în comisia de doctorat la Institutul de Cercetări Juridice al Academiei Române
Programul "Tinerețea Romanței", lansare cu ocazia Zilei Culturii Naționale
Vindecarea celor zece leproși
Infrastructura școlară, în plin proces de reabilitare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale