Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:14

Premieră la Complexul Național Muzeal "Curtea Domnească"


A A

,,Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului nostru’’

,,Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului nostru’’

*Acesta va putea fi achiziționat de cei interesați atât online sau direct de la orice muzeu dâmbovițean vizitat

 

Veste bună dată de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! Începând din acest an, muzeele din județul Dâmbovița vor putea fi vizitate în baza unui bilet unic. Acesta va putea fi achiziționat de cei interesați atât online sau direct de la orice muzeu dâmbovițean vizitat.

,,Un singur bilet, 16 muzee și toată istoria județului nostru! De anul acesta, toate obiectivele turistice aflate în administrarea Complexului Național Muzeal "Curtea Domnească" pot fi vizitate în baza unui bilet unic. Am decis să introducem acest tichet și, în acest fel, să eliminăm timpul pe care turiștii îl petrec la cumpărarea biletelor obișnuite. Tichetul poate fi achiziționat online de cei care își planifică din timp călătoria în județul nostru sau direct de la primul muzeu dâmbovițean pe care aceștia îl vizitează.

Așadar, cu un singur tichet se pot vizita: Ansamblul Monumental Curtea Domnească din Târgovișt; Muzeul de Istorie; Muzeul de Artă; Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic; Muzeul Scriitorilor Dâmbovițeni; Muzeul Tiparului și al Cărți Românești; Casa - Atelier ”Gheorghe Petrașcu”; Muzeul ”Vasile Blendea”; Ansamblul Brâncovenesc de la Potlogi; Muzeul de Etnografie și Folclor - Pucioasa; Muzeul Etnografic "Prof. Dumitru Ulieru" - Pietroșița; Casa Memorială ”I. L. Caragiale”; Casa Atelier ”Gabriel Popescu”; Expoziția ”Metamorfozele unui loc al memoriei”; Casa Romanței; Peștera Ialomiței’’, a punctat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Admiterea la Facultatea de Teologie din Târgoviște
Slujire arhierească la Catedrala din Târgoviște
Hramul mănăstirii Peștera
Adevăratele alegeri!
Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale