Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2024 00:12

Extindere pentru mai mult confort și eficiență


A A

Un nou traseu de transport public în Târgoviște

Un nou traseu de transport public în Târgoviște

*Noul traseu va străbate ruta Târgoviște – Dragomirești – Drăgăești Ungureni – Mănești, aducând beneficii importante pentru comunitatea locală, în special pentru elevii care fac naveta în această direcție

 

Începând cu data de 16 mai 2024, Serviciul Public Municipal Târgoviște, subordonat Consiliului Local Municipal Târgoviște, își mărește rețeaua de trasee pentru a asigura o mai mare profitabilitate și pentru a răspunde nevoilor comunității. Prin înființarea noului traseu de transport public denumit ,,Traseul 22B”, fostul AITT/IJTL devine Servicii Publice Municipale Târgoviște SRL, înțelegând importanța conectivității și a mobilității pentru locuitorii orașului.

Noul traseu va străbate ruta Târgoviște – Dragomirești – Drăgăești Ungureni – Mănești, aducând beneficii importante pentru comunitatea locală, în special pentru elevii care fac naveta în această direcție. Această inițiativă vine în sprijinul celor care călătoresc zilnic între localitățile menționate, facilitând accesul la educație și la alte servicii esențiale.

Astfel, prin această extindere a traseelor de transport, sunt oferite soluții de transport eficiente și convenabile pentru toți călătorii din zonele menționate. Deschiderea noului traseu este și o dorință a autorităților locale de a crea un mediu urban mai accesibil  pentru toți cetățenii.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

195 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Modernizarea Școlii Gimnaziale de la Românești, pe ultima sută de metri
Dezvoltarea fondurilor de vânătoare atrage interesul vânătorilor profesioniști
Apa potabilă, în pericol din cauza secetei
Exporturile și importurile, în picaj
Schimbările climatice afectează vegetația în Dâmbovița
Seceta va afecta producțiile de porumb și floarea soarelui
Fermierii pot depune cererile pentru decontarea motorinei
Apicultorii pot depune cererile de plată pentru intervenții
Reabilitări de amploare în spațiile de parcare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale