Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.10.2021 00:18

Reprezentanții Beltrame Group au verificat starea utilajelor din combinat


A A

Un licăr de speranță pentru COS Târgoviște!?

Un licăr de speranță pentru COS Târgoviște!?

*Investitorii au venit la Târgoviște cu intenția de a face o ofertă de preț în vederea preluării combinatului, constatând că instalațiile principale funcționează

 

În condițiile în care prețul oțelului, la nivel mondial, a explodat, iar România importă masiv inclusiv fier beton, constatăm că se fac noi demersuri pentru salvarea COS Târgoviște! Președintele Sindicatului „Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu a anunțat că reprezentanții Beltrame Group au venit la Târgoviște pentru a verifica starea utilajele din COS Târgoviște, cu intenția de a face o ofertă de preț în vederea preluării combinatului!

Partea bună a lucrurilor este că instalațiile  principale funcționează și sunt la locul lor… Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla pe data de 19 octombrie 2021, când este următorul termen dat de Tribunalul Dâmbovița, în procedura falimentului COST Târgoviște.   

,,Mulțumesc colegilor care au venit să dea o mana de ajutor și au pornit utilajele...Toate utilajele principale sunt la locul lor și în stare de funcționare.  Salariaților care au asigurat pornirea  și verificarea utilajelor, li s-a încheiat contract individual de muncă pentru o durata de 8 zile.... Următorul termen dat de Tribunalul Dâmbovița, în procedura falimentului, este pe 19 octombrie.... Așteptăm și sperăm să avem și veți bune.

La acest termen se vor verifica creanțele născute în timpul procedurii insolvenței, inclusiv salariile restante neîncasate de salariați pe perioada preavizului. Statul român nu pare interesat să preia COS Târgoviște în contul creanței bugetare prin dare în plată și probabil așteaptă să recupereze datoria din prețul de vânzare / lichidare. Prețul oțelului a crescut foarte mult și în acest moment România importă inclusiv fier beton! Revenim cu amănunte!’’ este  mesajul președintelui Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu postat pe pagina de socializare a sindicatului.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!
Aviz favorabil pentru traseul Drumului Expres Găești-Ploiești!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale