Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.09.2021 00:20

Editorial


A A

Un festival liberal deloc banal… (I)

Un festival liberal deloc banal… (I)

... dar în nici un caz al bunului simț, cum l-a văzut exaltatul jurnalist europarlamentar Rareș Bogdan.  A fost să fie un spectacol pus în scenă de casa de producție Iohannis-Câțu cu succes dinainte anunțat din deal de la Cotroceni și cu scoaterea din decor a lui Ludovic Orban - până duminică, 25 septembrie a.c., președintele marelui Partid Național Liberal.

Este evident faptul că Ludovic, cel care pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște, în toiul campaniei electorale prezidențiale de acum șapte ani, el fiind șeful de campanie pro Iohannis, slobozise din adâncul rărunchilor urletul „cine este generalul pentru care trebuie să luptăm până la ultima picătură de sânge?”, prezidențiabil din Sibiu afișând un larg surâs de satisfacție narcisistă, a fost executat, fără nicio strângere de inimă, de „general” pe mâna lui Vasile Florin Câțu. De ce? Este un mister.

Cu ce l-o fi călcat pe bătătură pe „general”? Este clar că actualul congres al PNL a fost unul cu țintă răzbunătoare clară: pedepsirea lui Ludovic Orban, este adevărat, un liberal consecvent. Într-o altă ordine de idei, buluceala celor 5000 de delegați la congres, și mai ales la berea care s-a băut în valuri și la micii strămoșești înmuiați în muștarul comun, în plină pandemie de Covid-19 - varianta nimicitoare Delta, dându-se cu flit propriilor restricții impuse de guvernul liberal al lui dom` Câțu, a fost o sfidare pe față a locuitorilor patriei, deci și a celor ce se declară liberali.

A fost un festival – cuvânt atât de drag lui dom` Câțu și, cum am mai spus, exaltatului de serviciu Rareș Bogdan – de tip comunistoid în care niște liberali s-au bătut ca chiorii pentru putere pe când, cu disperare, românii se bat pentru supraviețuire.

(va urma)

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!
Încrederea într-un Guvern (II)
Încrederea într-un Guvern (I)
Un moment de răscruce politică
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (II)
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (I)
O trăim și pe-asta: bulgarii ne aprind becurile (!?)
Taxa pe lux...
Al cincilea val letal...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale