Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.11.2021 00:12

La Primăria Pucioasa,


A A

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny

*Primăria Pucioasa a încărcat zilele trecute trei solicitări de finanțare

*Două dintre ele sunt pentru modernizarea și reabilitarea unor străzi ale orașului, iar al treilea are ca obiectiv ridicarea unui pod spre Pucioasa sat

 

Pucioasa are în derulare mai multe proiecte pentru dezvoltarea orașului. Acest lucru nu a oprit administrația publică locală să acceseze fonduri și pentru alte investiții pe programul Anghel Saligny. Recent, Constantin Ana, edilul orașului, a oferit o veste bună pentru localnici.

„Într-o perioada în care atât POR 2021-2027, cât și PNRR pun acceptul pe digitalizare și pe alte false priorități, programul Anghel Saligny (sau PNDL3 cum este popular denumit) reprezintă singura soluție a primarilor de toate culorile, de a avea acces la surse de finanțare pentru nevoile REALE ale comunităților!!!

Sigur, când o să avem apa și canal peste tot (pe românește vom scăpa de WC-ul din grădină), vom avea asfalt în toate comunitățile, ne putem apleca liniștiți și spre digitalizare!  Până atunci încercam să profitam la maxim de acest program, așa că noi am încărcat astăzi în platforma MDLPA 3 solicitări de finanțare, 2 proiecte fiind proiecte de modernizare și reabilitare a unor străzi de pe raza orașului Pucioasa, iar al treilea proiect are că obiectiv realizarea unui nou pod spre Pucioasa sat, valoarea totala a proiectelor fiind de 43 milioane lei!

Sper să avem succes cu toate cele trei investiții, nu de alta dar pe lângă primarii PSD și PNL observăm că și puținii primarii USR din țara se înghesuie să depună solicitări de finanțare, în ciuda ipocriziei de care au dat dovada conducătorii lor, atunci când au sabotat cu seninătate acest program (așa se întâmplă cu cei care nu au habar de administrație și emană prin toți porii demagogie)!!!”, a fost mesajul primarului din Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale