Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.11.2022 00:13

La Potlogi,


A A

Trei investiții urmează să fie recepționate până la sfârșitul anului 2022!

Trei investiții urmează să fie recepționate până la sfârșitul anului 2022!

*Este vorba de un cămin cultural, de o grădiniță și o sală de sport! „Avem,  de câteva zile, finanțare pentru o creșă în satul Românești, pentru o pistă de biciclete și două stații de încărcare electrice, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)”

 

Autoritățile locale de la Potlogi se pregătesc de recepția unor noi obiective de investiții! Până la sfârșitul anului 2022 ar urma să fie gata Căminul Cultural de la Vlăsceni, Grădinița din satul Românești, dar și Sala de Sport! Se lucrează de zor și la Școala de la Românești, care are finanțarea asigurată prin PNDL și se pregătește terenul pentru începerea unor noi investiții în comuna Potlogi, ca de exemplu o creșă nou-nouță, o pistă de biciclete și două stații de încărcare electrice, și nu numai.

„Până la sfârșitul anului sperăm să avem recepția la Căminul Cultural Vlăsceni, dar și la grădinița cu șase săli de clasă din satul Românești. La Căminul Cultural vorbim de o reabilitare a fostului cămin, investiție  realizată pe Programul Operațional Regional, costul fiind de 1.500.000 lei. Grădinița din Românești a fost realizată pe AFIR. Deci până la sfârșitul anului sperăm să avem recepția la Căminul Cultural, la Grădinița cu 6 săli de clasă, la Sala de Sport iar în derulare și cu pași rapizi lucrăm la Școala Românești, realizată  prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), la sala de sport pe Compania Națională de Investiții (CNI).  Avem,  de câteva zile, finanțare pentru o creșă în satul Românești și pentru o pistă de biciclete și două stații de încărcare electrice, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). De asemenea  noi am dat recent o hotărâre de Consiliu Local pentru asfaltarea unor străzi din comună, din satele Potlogi, Românești și Vlăsceni, pe fonduri proprii. Ar fi ultimele străduțe din comuna noastră, de 1,2 km, vorbim de niște străduțe lăturalnice, neasfaltate. Acestea reprezintă ultima bucățică de drum neasfaltată din comuna  Potlogi”, ne-a declarat viceprimarul comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ITM, în control la Fabrica ARCTIC de la Ulmi
Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale