Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.01.2019 00:18

Deputatul liberal Cezar Preda nu-l slăbește pe noul președinte al organizației județene, Virgil Guran


A A

Tensiuni în PNL Dâmbovița

Tensiuni în PNL Dâmbovița

❚ „Cu d-ul președinte (n.n. Virgil Guran) căruia îi urez succes nu am avut decât o discuție, înainte de a deveni președinte, când mi-a spus că a fost trimis aici de d-ul președinte Orban și că el trebuie să fie aici... I-am spus că nu o să vin la alegerea dânsului, dar asta nu înseamnă că nu o să-mi fac treaba în Dâmbovița” ❚ „Dar să știți că d-ul președinte, căruia îi urez succes, nu o să aibă probleme cu mine, o să aibă probleme tot cu ăia care i-a dat jos și pe ultimii președinți, nu cu mine. Eu sunt un om care nu fac probleme. Cu gura îi mai ating eu câteodată, așa, cu ce spun, dar nu să le fac rău”

 

V. S.


Dialog la distanță între deputatul liberal Cezar Preda și noul președinte PNL Dâmbovița, Virgil Guran! Comunicarea dintre cei doi liberali are loc, de ceva timp, prin intermediul conferințelor de presă și din ce în ce mai puțin față în față. Ultimul la cuvânt a fost, de data aceasta, deputatul PNL de Dâmbovița, Cezar Preda, care a recunoscut că nu are o relație de comunicare foarte bună cu președintele PNL Dâmbovița, dar îl asigură pe acesta că se poate bucura de sprijinul său... în continuare. De asemenea, Cezar Preda nu a pierdut ocazia de a-i critica din nou pe consilierii locali și județeni, dar și-a exprimat și nemulțumirea vizavi de „politica” actuală a partidului ... de dat oamenii afară din PNL. Nu de alta, dar se pare că o astfel de amenințare planează și asupra sa. ,,Relația mea cu Organizația de la Dâmbovița trebuie să fie o relație care să producă beneficii PNL, nu sunt chestiuni personale. Cu d-ul președinte (n.n. Virgil Guran) căruia îi urez succes nu am avut decât o discuție, înainte de a deveni președinte, când mi-a spus că a fost trimis aici de d-ul președinte Orban și că el trebuie să fie aici... I-am spus că nu o să vin la alegerea dânsului, dar asta nu înseamnă că nu o să-mi fac treaba în Dâmbovița. Dar să știți că d-ul președinte, căruia îi urez succes, nu o să aibă probleme cu mine, o să aibă probleme tot cu ăia care i-a dat jos și pe ultimii președinți, nu cu mine. Eu sunt un om care nu fac probleme. Cu gura îi mai ating eu câteodată, așa, cu ce spun, dar nu să le fac rău. Ce face Cezar Preda pentru acest județ și pentru PNL se poate vedea în instrumentele lui de acțiune – interpelările, întrebările, pozițiile, ajutorul primarilor, ajutorul personal al unor membrii PNL. Deci se poate cuantifica. Eu pot să scriu câteva pagini cu ce am făcut anul acesta, cu ce am făcut anul trecut, dar trebuie să spună și ei ce au făcut pentru oameni. Ce au făcut consilierii municipali, consilierii județeni pentru Dâmbovița? Pentru că până la urmă ne tragem așa la răspundere unii pe alții, și spunem – Domne, nu trebuie făcut public, ci numai la ședințe -. Eu nu vreau să mai pun paie pe foc. Cred că d-ul președinte are destul de muncă, avem organizații care trebuie refăcute, am înțeles că în continuare dăm oameni afară. Asta este, e și asta o politică, poate vom fi mai putenici, așa, dacă îi dăm afară. Am primit și eu tot felul de amenințări că o să fiu dat afară dacă nu respect nu știu ce prevederi, dar eu nu am nicio reținere, merg mai departe și îi sprijin...’’, a declarat, la Târgoviște, Cezar Preda, deputat PNL de Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Contre politice la ședința CJD
De ce se teme Klaus Iohannis de o dezbatere cu Viorica Dăncilă?
Sorin Ion, din nou la conducerea ISJ Dâmbovița
Rezultat strâns Iohannis-Dăncilă în Dâmbovița
Dâmbovița, prezență la vot peste media națională
Pregătiri febrile pentru prezidențiale
Comasarea instituțiilor de Mediu
Pliant ilegal cu Mircea Diaconu, interzis de BEJ
Sabotaj la ședința de îndată a CJD
Președintele Iohannis, întâlnire cu simpatizanții din Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Competitivitatea tinerilor români pe plan european

În fiecare toamnă revin la București pentru a prezenta cursul “European Media and the Public Sphere” studenților din anul doi de la Masterul în Comunicare și Afaceri Europene de la SNSPA.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale