Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.05.2022 00:12

Din cauza greutăților aduse de criza provocată de pandemie,


A A

Teatrul de vară din Târgoviște rămâne doar... machetă

Teatrul de vară din Târgoviște rămâne doar... machetă

„Am mari dubii că se va realiza acest proiect”! Anul trecut, conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște prezenta o machetă realizată de un grup de arhitecți din București, pentru un proiect ce privește reabilitarea teatrului de vară din Parcul Chindia, care urma să fie transformat în teatru pentru copii și tineret. Recent, Mihai Constantin Ranin, directorul Teatrului Tony Bulandra, a transmis în cadrul unei conferințe de presă că nu mai este la fel de optimist în ceea ce privește realizarea acestui proiect.

Planul a fost făcut înainte de pandemie și de criza economică, iar o astfel de investiție ar necesita sume importante de bani. Reprezentanții Teatrului Tony Bulandra mai spun că locația actualului teatru de vară din Parcul Chindia nu este cea mai potrivită, pentru că, în perioada pandemiei, când au fost organizate câteva piese de teatru acolo, au avut loc anumite incidente create de oamenii care se duceau la restaurantul de lângă. Din acest motiv, sunt în căutare alte soluții.

„După cum știți, teatrul de vară din Parcul Chindia a fost refăcut în pandemie ca să putem juca acolo. Timp de un an de zile am jucat gratuit pentru comunitate. Este foarte dificil de jucat totuși, pentru că în zona respectivă este o terasă și am avut frumoase întâmplări, limba română a fost redescoperită în toate influențele ei slave în materie de înjurături, la actrițele care erau mai mult sau mai puțin dezbrăcate în reprezentanța respectivă. În ceea ce privește proiectul pe care vi l-am prezentat anul trecut sub forma unei machete pe care am realizat-o împreună cu o grupare de arhitecți din București, o puteți vizita oricând... S-au luat niște angajamente, dar acestea erau înainte de pandemie, și înainte de criză. Eu am mari dubii că se va realiza acest proiect”, a declarat directorului Teatrului Tony Bulandra, regizorul Mihai Constantin Ranin.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Adevăratele alegeri!
Promovabilitate de 69,74% în județul Dâmbovița
Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia
Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul
Biblioteca Județeană, în căutarea unui sediu pentru filiala de carte în limbi străine
2644 de elevi prezenți la a doua probă scrisă a Examenului de Bacalaureat
Cea de-a X-a ediție a Festivalului Babel 2022, la final
Nicio fraudă la prima probă a Examenului de Bacalaureat
Teatrul „Tony Bulandra”, memorandum cu teatrele din India și Kazahstan
Bibliotecarii migrează spre funcționari publici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Petre Țuțea și adânca sa supărare... filozofică politică pe români

George Coandă


Nu știu dacă l-am citat până acum, într-un editorial, pe ironicul filozof Petre Țuțea, cu o zicere panseistică dură cu privire la unul din felurile de a fi ale poporului român. Atât de dură încât sună a sentință definitivă și irevocabilă. Și chiar dacă o voi fi citat vreodată, este acum momentul cel mai potrivit s-o aduc în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale