Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.01.2020 00:21

Prin intermediul unei aplicații de mobil,


A A

Târgoviștenii pot comunica direct cu Primăria

Târgoviștenii pot comunica direct cu Primăria

VIOLETA STANCIU

 


 

Primăria Municipiului Târgoviște a lansat, marți, 28 ianuarie, aplicația oficială Târgoviște City App. Aplicația mobilă este, în același timp, un ghid turistic digital și o platformă de comunicare între cetățeni și Primărie. Târgoviște City App adună într-un singur ghid digital interactiv toate informațiile de interes din Târgoviște, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber, precum și calendarul evenimentelor dedicate atât târgoviștenilor, cât și vizitatorilor orașului. Târgoviște City App este prima aplicație din România care oferă posibilitatea comunicării bidirecționale între cetățeni și administrația locală. Una dintre principalele motivații ale Primăriei Municipiului Târgoviște în dezvoltarea aplicației a reprezentat-o modulul „Raportări incidente” prin care oferă locuitorilor orașului o linie de comunicare directă cu departamentele responsabile de administrare. Modulul „Raportări incidente” oferă posibilitatea cetățenilor de a comunica prin mesaje directe în cadrul aplicației și de a atașa fotografii și fișiere. Astfel, târgoviștenii vor putea sesiza în timp real problemele întâlnite în oraș legate de străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități și alte probleme diverse. Pentru a asigura o comunicare transparentă și eficientă, raportările se vor face doar cu autentificare (număr de telefon și adresa de email personală). Datele cu caracter personal nu vor fi dezvăluite și nu vor fi văzute decât de dispecerii departamentelor Primăriei.

Târgoviște City App înscrie orașul Târgoviște pe harta „Smart Cities” din România

Aplicația mobilă a Municipiului Târgoviște oferă constant informații utile legate de trafic, serviciile medicale, știrile și noutățile primăriei dar și evenimentele care se desfășoară în oraș.Tot prin intermediul aplicației se pot urmări programele și evenimentele sportive și culturale, precum și informații despre activitățile dedicate comunității. „Atracția săptămânii” se vrea un capitolul în care, timp de o săptămână, este evidențiat un operator din turism, un restaurant sau un obiectiv în mod special. Prin modulul „În apropierea ta”, ai posibilitatea de a găsi pe harta interactivă cele mai apropiate obiective raportate la poziționarea ta pe hartă. Aplicația este deservită de website- ul cu același nume www.targovistecity. ro unde se găsesc același informații în varianta de desktop. Târgoviște City App este aplicația oficială a Primăriei Municipiului Târgoviște dezvoltată de compania Eventya. Disponibilă gratuit în: Google Play: http://bit.ly/Târgoviște CityAppAndroid App Store:http://bit.ly/Târgoviște CityAppIOSComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cazuri de COVID-19 în comuna Răzvad
INFORMARE SDEE Muntenia Nord
"161 de ani de statistică oficială în România"
Crucea Roșie Dâmbovița a sprijinit SJUT cu o serie de materiale necesare în luptă cu COVID-19
Întreruperi de energie electrică
Premiile I și III au revenit unor concurenți din Arhiepiscopia Târgoviștei
Focar COVID cu peste 100 de cazuri la Țuicani-Moreni
Creșterea cazurilor COVID-19
Donație de măști din China pentru Camera de Comerț
"Pandemia este scăpată de sub control"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Vară nebună

… cu coronavirus reasaltând furios neamul românilor. Relaxările hotărâte de Klaus Werner Iohannis și adoratul său guvern au înlesnit acest reasalt.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale