Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.10.2021 00:15

Până pe 15 noiembrie,


A A

Târgoviștenii pot depune solicitare pentru locurile de parcare unde au domiciliul

Târgoviștenii pot depune solicitare pentru locurile de parcare unde au domiciliul

*Condiția pentru cei care doresc să își rezerve un loc de parcare este să nu aibă taxe și impozite restante

 

Problema locurilor de parcare dă bătăi de cap multor șoferi din municipiul Târgoviște, și nu numai. În ultimii ani, mașinile s-au înmulțit,  iar administrațiile locale țin cu greu pasul pentru a crea locuri de parcare, mai ales în zona reședințelor. Astfel, Primăria Târgoviște va atribui un loc de parcare pentru fiecare apartament, în primă fază. Locatarii care vor aplice pentru acestea trebuie să aibă copie a dovezii domiciliului sau a proprietății în zona în care dorește locul de parcare și copie după certificatul de înmatriculare al mașinii. Aceștia trebuie să aplice până pe 15 noiembrie 2021, la Primăria Târgoviște, după care vor fi contactați de Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat. Condiția pentru cei care doresc să își rezerve un loc de parcare este să nu aibă taxe și impozite restante.

„Până pe 15 noiembrie, târgoviștenii pot depune cereri în vederea atribuirii unor locuri de parcare”

,,Un alt proiect pe care vreau să-l abordăm vizează și zona parcărilor din municipiul Târgoviște. Avem în acest moment în plină desfășurare o campanie de marcare și numerotare a locurilor de parcare din municipiul Târgoviște. Până pe 15 noiembrie, târgoviștenii pot depune cereri în vederea atribuirii unor locuri de parcare, având în vedere că în acest moment și pe zona PID-urilor a ieșit din a ieșit din zona de incidență a proiectului european astfel încât pot fi închiriate și acele locuri de parcare. Costurile vor fi modice, undeva la 133 de lei pe an pentru un loc de parcare nesupravegheat video și dublu pentru locurile supravegheate video. Prin urmare, costul ar fi unul modic.

Am profitat și de faptul că perioada de monitorizare pe proiectele europene a expirat și pot fi oferite spre închiriere aceste locuri de parcare. Termenul este 15 noiembrie. Procedura este una simplă, oamenii vor fi contactați de către reprezentanții Primăriei de la Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat, care se ocupă cu atribuirea acestor locuri de parcare. Vom căuta cele mai bune soluții, astfel încât să împăcăm pe toată lumea. Perioada în care este rezervat locul de parcare, după ora 17:00, până la ora 8:00 dimineața și în week-end. În rest parcările vor fi la liber, oricine va putea parca în locurile respective” , a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României
PSD solicită revizuirea măsurilor de protecție a consumatorilor afectați de creșterea prețurilor la energie
Președintele PNL Dâmbovița, previziuni sumbre pentru 2022
"PSD își respectă promisiunea de a schimba radical abordarea în gestionarea pandemiei"
PRO România... în derivă!
Președintele PNL Dâmbovița exclude varianta alegerilor anticipate
,,Președintele PNL mi-a promis că o să avem prefect aici, dar nu a reușit”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Criza și liderii adevărați (II)

Dacă Ununea Europeană alegea răspunsul clasic, œSănătatea nu este de competența structurii europene, ci este abordată la nivelul fiecărui stat membruœ, o spun cu mâna pe inimă, nu cred că mai exista UE acum. Însă Uniunea Europeană și-a revenit ca boxerul din pumni.

După o ezitare, am observat cu toții un leadership european pe criza sanitară. Comisia Europeană a devenit forța mobilizatoare în... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale