Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2022 00:18

Ieri, după lansarea Ecoplant Sun Tracing Solar System,


A A

Târgoviștea se învârtește după soare

Târgoviștea se învârtește după soare

*Acest eveniment, realizat în parteneriat cu Primăria Târgoviște, are ca scop promovarea la nivel local și național a sistemelor de energie regenerabilă

 

Ștefan Khalil


 

Eveniment unic în România, ieri, la scuarul Primăriei Târgoviște. În prezența autorităților locale, a fost lansat un produs inovativ SUN TRACING SOLAR SYSTEM – dispozitiv care se învârte după Soare și produce energie verde, promovat în România de GBC GROUP. Acest eveniment, realizat în parteneriat cu Primăria Târgoviște, are ca scop promovarea la nivel local și național a sistemelor de energie regenerabilă.

Energia produsă de sistemul implementat va fi oferită cu titlu gratuit celor care vor dori să-și încarce: bicicleta electrică, laptop-ul, telefonul mobil și alte tipuri de electronice portabile. Este un produs unic în România, dotat cu tehnologie de ultimă generație.

„Pot să vă spun că este un produs unicat în România. Este un sistem fotovoltaic inovativ cu eficiență limitată, de până la 58% mai mare decât panourile fotovoltaice clasice montate static pe diverse acoperișuri sau la sol. Este un sistem dotat cu tehnologie de ultimă generație, care asigură deplasarea acesteia pe durata întregii zile”, a transmis Valentin Pârvu, managerul de proiect.

Totodată, în cadrul acestui eveniment a vorbit și edilul șef al municipiului, Daniel Cristian Stan.

„Ne bucurăm că se face lansare în Târgoviște, într-o perioadă în care tot discutăm despre energii regenerabile, de energie verde, în contextul în care se apropie și iarna, vom vedea cum vor fi facturile. Este vorba despre un produs care oferă posibilitatea încărcării  diferitelor gadget-uri... telefon mobil, tableta, laptopuri, trotineta, bicicleta electrică și așa mai departe. Toate pot fi încărcate în mod gratuit. Sper să fie începutul unei colaborări pe teme diverse, din această gamă. Merge către ideea de smart city, noi avem și câteva proiecte importante complementare pe ceea ce înseamnă zona de smart city, reducerea consumului de energie, cum ar fi proiectul pe care îl avem pe iluminatul public, cel care este acum în faza de recepție, dar și un nou proiect care a fost depus pe AFM, de natură să conducă la scăderea facturii  la iluminatul public cu aproximativ 60%. Avem și proiectul pe transportul public în comun, avem autobuzele hibride, care circulă în acest moment în municipiul Târgoviște. Suntem deschiși unor asemenea inițiative, deopotrivă noi și eficient”, a transmis primarul de la Târgoviște.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale