Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.08.2022 00:08

Turneu important


A A

Tănase conduce România la Europeanul U18

Tănase conduce România la Europeanul U18

* Naționala joacă astăzi cu Elveția și miercuri cu Portugalia. În acest moment, România este pe locul 3, cu 5 puncte.

 

Începând cu data de 29 iulie, județul Prahova, prin Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești, Sala Polivalentă din Blejoi și Sala de Sport din Bucov, găzduiește meciurile din cadrul Campionatului European al Juniorilor U18, Dizivia B. Naționala României este condusă de dâmbovițeanul Cătălin Tănase, tricolorii făcând parte din Grupa C, alături de Slovacia, Ungaria, Elveția, Portugalia și Letonia. Pentru acest turneu, Tănase a decis să se bazeze pe Tudor Somacescu, Luca Cârstea, Dragoș Lungu, David Pătru, David Lăpuște, David Antonescu, Lorenzo Diaconescu, Bogdan Creț, Andrei Oinaru, David Bănică, Albert Stan și Radu Dumitru. Din staff-ul tehnic mai fac parte Cătălin Ștefănescu (antrenor secund),  Larisa Toma (antrenor secund), Andrei Diaconu (fizioterapeut) și Constantin Ioan (antrenor coordonator FRB).

Două victorii

România a început turneul cu un meci împotriva Slovaciei, pe care l-a pierdut cu 64-68 (13-17; 15-19; 19-13;17-19). Echipa pregătită de Tănase și-a revenit rapid și a reușit să învingă Ungaria cu 64-60 (17-16; 13-13; 20-19;14-12), iar apoi a trecut de Letonia cu 77-62 (17-20; 23-16; 20-13; 17-13). Naționala joacă astăzi cu Elveția și miercuri cu Portugalia. În acest moment, România este pe locul 3, cu 5 puncte, la egalitate cu Slovacia și la un punct în spatele liderului Portugalia. Accesul publicului este liber in toate arenele prahovene care găzduiesc evenimentul european, în vreme ce FIBA TV transmite în direct toate meciurile.

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Succesul care nu mai vine


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale