Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.04.2023 00:14

Și din acest an, chiar dacă mai puține decât în 2022,


A A

Sute de cazuri de urgență în zilele de Paște

Sute de cazuri de urgență în zilele de Paște
foto arhivă

În perioada sărbătorilor Pascale, Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Dâmbovița, a desfășurat program normal, asigurând personal medical calificat pentru acțiunile din teren și cele din cadrul dispeceratului. Potrivit managerului instituției medicale, Mihail Gheorghe, cazurile de urgență din acest an, în zilele de Paște, au fost mai puține decât anul trecut.

În 2023, în prima zi de Paște, au fost 162 de intervenții, în vreme ce, în 2022, tot în prima zi de Paște, au fost 209 de sesizări la 112. Conducerea SAJ Dâmbovița spune că numărul cazurilor de urgență a continuat să se mențină la un nivel ridicat în acest an și după zilele de Paște, acest fapt fiind un efect al consumului în exces de alcool și alimente, mulți pacienți plângându-se de dureri abdominale.

„Anul acesta, putem spune că am avut mai puține cazuri de urgență în zilele de Paște. Sâmbătă, în ajunul Paștelui, am avut 177 de urgențe. Pe 16 am avut 162 de urgențe, în prima zi de Paște, iar lunea, a doua zi de Paște, am avut 202 cazuri, fiind o ușoară creștere. Anul trecut, au fost mai multe urgențe. În sâmbăta de dinainte de Paște, am avut 209 cazuri, în ziua de Paște tot 209, iar în a doua zi 224. Se poate observa o scădere în acest an, ceea ce ar fi un lucru îmbucurător”, a declarat managerul SAJ Dâmbovița, Mihail Gheorghe.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Depistat în trafic cu o viteză de 153 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 km/h
Populația județului Dâmbovița, în declin
Dosar penal pentru șofer-pericol
Criză de medici la SAJ Dâmbovița
Scandalagii cercetați de polițiști
Avocatul Poporului, la Târgoviște
Înființarea substației de ambulanță la Dărmănești
Polițiștii, razii „în rafală”
Modernizare amplă la Grădinița din Dobra
Dezvoltarea rețelei de suport pentru consumatorii de droguri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale