Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.06.2022 00:20

Editorial


A A

Succes, ANAF!

Succes, ANAF!

Vorba românului, mai bine mai târziu decât niciodată! Dar nu știu dacă se va face orânduială în ceea ce privește jaful din banul public, în fond din banul contribuabilului. Însă cu toată această îndoială a mea, sunt întru totul de acord cu decizia fermă a șefului ANAF de a trece la „momentul adevărului” și astfel de a se scotoci în pușculițele, chimerele și safe-urile unor cetățeni ai patriei care au acumulat averi nesimțite și, pe deasupra, trag pe sfoară statul românesc, ajuns la ananghie, în ceea ce privește impozitul, făcând astfel pe șmecherii.

Ba, iată, își pitesc purcoaele de bănet în „paradisuri fiscale” de pe aiurea. Și, cum era de așteptat - că așa se întâmplă la români încă de pe vremea fanarioților - au și sărit din papuci pe la televiziuni unii așa-ziși analiști care, vai, acolo, ceea ce vrea să pună în acțiune n-ar fi legal, ci, dimpotrivă, ar fi un atentat la viața privată, bineînțeles, nedemocratic!

Văicăreală de neamuri proaste, pentru că și prin lumea turbulentă, era să zic tulburătoare, dar i-aș fi acordat o condiție de a fi ținând de o stare de emoționalitate grațioasă, deci și prin lumea turbulentă a mass-media mișună destui îmbogățiți pe căi ilicite, mai ales prin șantaj, dedați la o veselă evaziune fiscală iresponsabilă. Desigur, hoților, nu e blândă caracterizarea, tâlharilor mioritici trebuie să le vină cineva de hac, dar în așa fel încât să facă pușcărie din greu, și din munții de lei, dolari, euro recuperați prin sentințe judecătorești să fie recapitalizată România, nu mai zic că vor fi asigurate pe termen lung și pensiile.

Domnule șef de ANAF, dați-i înainte cu curaj și cu toate că „operația scotocire” în averile tâlharilor economico-financiare mioritici va fi, e drept, și complicată, și riscantă și tâlharii vor căuta, pe mână cu unii procurori năimiți, să vi se inventeze niște dosare de urmărire penală - știți, hoții strigă hoții - nu cedați cu orice risc. Românii asta așteaptă!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
Sfidătoarea nesimțire
A blama Uniunea Europeană...
Valorile în care credem
O amintire cu Regina Marii Britanii
Criza energetică și răspunsul european
Moartea ultimului mare mohican sovietic (II)
Moartea ultimului mare mohican sovietic (I)
"Radiația nucleară nu are nevoie de vize" (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale