Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2023 00:17

Proiect inedit într-o comună din județul Dâmbovița


A A

Străzi cu nume de flori la Malu cu Flori

Străzi cu nume de flori la Malu cu Flori

Într-o decizie recentă, primarul Ion Constantin, din comuna Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a obținut aprobarea Consiliului Local pentru un proiect neobișnuit, care va modifica semnificativ identitatea stradală a localității. Potrivit proiectului propus, toate străzile din comuna Malu cu Flori vor purta nume de flori.

Chiar dacă intenția primarului de a aduce un aer proaspăt și prietenos în comuna Malu cu Flori este evidentă, unii localnici pot fi preocupați de aspecte legate de navigație și adrese, deoarece numirea străzilor cu nume de flori ar putea ridica dificultăți în identificarea locațiilor. Acest lucru poate genera discuții despre necesitatea unui compromis între aspectul estetic al numelui străzilor și utilitatea lor practică.

Totodată, proiectul propus de primarul Ion Constantin va necesita un efort semnificativ pentru a fi implementat, inclusiv schimbarea indicatoarelor stradale, actualizarea documentelor oficiale și comunicarea cu rezidenții pentru a-i ajuta să se adapteze la această modificare.

„Lucrăm la nomenclatorul stradal. Ne-am dori să modificăm numele străzilor din comuna Malu cu Flori și toate să poartă nume de flori. Așa va fi comuna noastră. Fiecare sat va avea drum principal, iar celelalte străzi vor purta nume de flori. Este un proiect frumos, zic eu. Mai mult, suntem singura localitate, Malu cu Flori, din țară și era cumva opus să purtăm alte denumiri. Sigur, au fost și alte propuneri pentru alte denumiri. Totuși, au înțeles și cei din Consiliul Local această propunere și s-a votat ca fiecare stradă să poarte nume de stradă în localitate. Fiecare stradă va avea o plăcuță cu identificarea ei, fiecare imobil va avea numărul lui. Gospodăriile să se pregătească pentru acest lucru, pentru că acea plăcuță care va fi identificată la imobilul respectiv, la o căutare mai amănunțită va avea și o imagine a ei. Acest lucru înseamnă că dăm  imagine localității prin fiecare imobil al acestuia”, a declarat primarul comunei Malu cu Flori, Ion Constantin, într-o conferință de presă.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Două Olimpiade Naționale la Târgoviște
„Artiști în devenire”, ediția a III-a, Târgoviște, 2024
Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale