Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2021 00:09

Înainte de ultima etapă a turului la Liga a 4-a


A A

Străjerii ocupă primul loc

Străjerii ocupă primul loc

* Locul secund este ocupat de Roberto Ziduri, cu 43 de puncte, dar și cu un meci mai puțin, iar dacă se va impune în ultima etapă, echipa pregătită de Marius Rotaru va fi campioană de toamnă

 

Meciurile de nivelul Ligii a 4-a au continuat și la finalul săptămânii trecute, atunci când au fost programate partidele din cadrul etapei cu numărul 16, penultima a turului. Au fost propuse multe meciuri interesante, însă capul de afiș al etapei disputate la finalul săptămânii trecute a fost partida dintre Recolta Gura Șuții și Străjerii Târgoviște. Gazdele s-au impus de patru ori, oaspeții au câștigat două meciuri, o partidă s-a încheiat la egalitate, iar una a fost decisă la „masa verde”. S-au marcat în total 25 de goluri, gazdele au marcat de 17 ori, iar oaspeții au reușit să puncteze de 8 ori.

Cornești nu s-a prezentat la Răzvad

Voința Vișina a reușit să câștige partida cu Flacăra Șuta Seacă cu scorul de 2-0, în timp ce Urban Titu și Viitorul Voinești au câștigat cu 3-0 meciurile cu Progresul Mătăsaru, respectiv ACS Burduca. Singura remiză a etapei a fost înregistrată în partida dintre Steagu Roșu Colacu și Unirea Ungureni, scor 1-1. Roberto Ziduri a avut o partidă dificilă cu Voința Crețu, dar a reușit să se impună cu 3-2, același scenariu fiind prezent și în partida dintre Recolta Gura Șuții și Străjerii Târgoviște, în care oaspeții s-au impus cu 2-1. Cele mai multe goluri s-au marcat în partida dintre CSM Fieni și Unirea Bucșani, încheiată cu victoria gazdelor, 5-2. Această rundă a avut și un eveniment neplăcut, Gloria Cornești nu s-a prezentat la Răzvad, iar Viitorul s-a impus la „masa verde”. În runda cu numărul 16 AFC Brezoaele a stat.

Străjerii, pe primul loc

Înainte de ultima etapă a turului, Străjerii Târgoviște se clasează pe primul loc, cu 44 puncte, însă în runda următoare va sta. Locul secund este ocupat de Roberto Ziduri, cu 43 de puncte, dar și cu un meci mai puțin, iar dacă se va impune în ultima rundă, echipa pregătită de Marius Rotaru va fi campioană de toamnă. Pe ultima treaptă a podiumului este Gloria Cornești, cu 34 de puncte obținute în 15 etape, însă șansele de a intra în lupta pentru titlul de campioană județeană au scăzut după ultimele evenimente. Pe ultimul loc este Steagu Roșu Colacu, cu 8 puncte, pe 16 se clasează Progresul Mătăsaru, cu 9 puncte, iar poziția a 15-a este ocupată de Șuța Seacă, cu 11. Programul complet al ultimei etape din tur:  ACS Burduca - Recolta Gura Șuții, Gloria Cornești - Viitorul Voinești, Roberto Ziduri - Viitorul Răzvad, Progresul Mătăsaru - Voința Crețu, Unirea Bucșani - Urban Titu, Unirea Ungureni - CSM Fieni, Flacăra Șuța Seacă – Steagu Roșu Colacu și FC Brezoaele - Voința Vișina. Străjerii Târgoviște stă.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Revin multe echipe de tradiție
FCSB, următorul obstacol pentru Chindia
Liga a 6-a, în formulă completă
Cristian Stan vrea o altă abordare managerială la Chindia
Să retractez? Niciodată!
România, pe locul 7 la Europeanul U18
Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean
Întreceri de radio orientare pentru CSM Târgoviște
Situație încordată la Chindia
S-a stabilit calendarul la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dacă Zelenski ar fi înțelept…

Și-a venit momentul să vă deconspir opinia/sugestia mea pe care Vladimir Zelenski, dacă ar fi un rațional înțelept, animat de-o sinceră grijă pentru prezervarea suveranității și independenței patriei sale, ar trebui acum, apoi va fi prea târziu, să facă această mișcare geopolitică/geostrategică: să redea României Bugeacul (Sudul Basarabiei) și să revendice de la Republica Moldova Transnistria.

Odată făcută... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale