Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.11.2021 00:19

La Târgoviște,


A A

Strada Gării și pasajul PAVCOM, în plin proces de reabilitare

Strada Gării și pasajul PAVCOM,  în plin proces de reabilitare

*Conducerea Primăriei Târgoviște a făcut ieri o vizită de lucru la șantierele ce privesc reabilitarea celor două investiții

*Proiectele sunt derulate de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene

 

Lucrările de consolidare la strada Gării și pasajul rutier de la PAVCOM continuă să avanseze. Conducerea Primăriei Târgoviște a făcut ieri o vizită de lucru la șantierele ce privesc reabilitarea celor două investiții. Proiectele sunt derulate de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene.

„Proiectul este derulat de administrația publică locală târgovișteană pe fonduri europene”

,,Suntem pe strada Gării din municipiul Târgoviște, aici unde este în plină desfășurare un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere, un proiect derulat de administrația publică locală târgovișteană pe fonduri europene. Numai în această zonă se lucrează la strada Gării, la amenajarea trotuarelor, de asemenea, la partea carosabilă s-a turnat deja la un sens, urmează până la finalul acestei săptămâni, în funcție și de vreme să se finalizeze măcar primul strat de asfalt pe această stradă, astfel încât să se circule mai lejer. De asemenea, menționez că aici va mai fi turnat încă un strat de asfalt”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

„Intervențiile sunt unele de substanță”

Acesta a făcut câteva precizări și despre pasajul de lângă PAVCOM, cum este el cunoscut, care în cadrul aceluiași proiect cunoaște lucrări importante de modernizare și reabilitare.

,,Parapetul greu este în șantier, în acest moment, urmând ca, sperăm noi, până la finalul acestei luni să reușim să deviem circulația pe sensul nou al pasajului de care am discutat, urmând să fie montați și stâlpii de iluminat public, în cadrul unui proiect de natură să transforme într-o măsură semnificativă întreaga zonă de care discutăm. Dacă ne referim la pasaj, menționăm că intervențiile sunt unele de substanță, care vizează inclusiv structura de rezistență a acestui pasaj, de altfel cum s-a întâmplat și la celelalte pasaje care au fost reabilitate și modernizate în municipiul Târgoviște, pe celălalt proiect major care a vizat modernizarea centurii orașului”, a mai completat edilul-șef al municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare
Tinerii i-au cinstit pe Sfinții Martiri Brâncoveni
Dubai - laboratorul viitorului
Președintele Sanitas Dâmbovița reclamă o nedreptate făcută medicilor și asistenților medicali!
Direcția Agricolă Dâmbovița evaluează calamitățile produse de secetă
Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale