Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.11.2021 00:18

În Arhiepiscopia Târgoviștei,


A A

Sprijin pentru 27 de instituții sociale

Sprijin pentru 27 de instituții sociale

*Începând cu anul 2022, se vor adăuga încă șapte instituții sociale acestui demers 

 

Parohii din Arhiepiscopia Târgoviștei au sprijinit, săptămânal, pe tot parcursul acestui an, 27 de instituții sociale din județul Dâmbovița, cu obiecte igienico-sanitare, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite. Acest demers aparține inițiativei Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ce a debutat acum câțiva ani și care are ca obiectiv susținerea unor nevoi concrete comunitare, ca exemplu pentru cât mai mulți, oameni sau instituții, dar și ca promovare a filantropiei creștine.

Aceste instituții sprijinite de Biserică sunt: Centrul Sf. Ierarh Nicolae - Târgoviște, Centrul Floare de Colț - Târgoviște, Centrul Sf. Ap. Andrei - Gura Ocniței, Spitalul Județean-Târgoviște, Spitalul Municipal - Târgoviște, Spitalul Ochiuri, Centrul de zi - Răzvad, Centrul Social Creștin -Târgoviște, Centrul de zi Autism - Târgoviște, Centrul  Social - Țuicani, Căminul de bătrâni - Racovița, Căminul de bătrâni - Sagricom, Centrul de Asistență - Bucșani, Fundația Eroilor, Centrul Casa Soarelui - Târgoviște, Căminul de bătrâni - Mereni, Căminul de bătrâni - Bălteni, Căminul de bătrâni - Movila, Centrul Social  - Ghergani, Căminul de bătrâni - Pucioasa, Spitalul orășenesc Pucioasa, Centrul Floarea Speranței - Pucioasa, Căminul de bătrâni - Pătroaia, Fundația Carabella din Găești, Complexul de Servicii Sociale - Găești, Spitalul Orășenesc Găești și Centrul de zi - Valea Mare.

Începând cu anul 2022, se vor adăuga încă șapte instituții sociale acestui demers și anume:  Asociația Nevăzătorilor Filiala Dâmbovița,  Spitalul Moreni, Asociația Surzilor - Filiala Dâmbovița, Penitenciarul Mărgineni, Sanatoriul TBC - Moroieni, Școala Moroieni - Glod și Penitenciarul Găești.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei TârgovișteiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Programul muzeelor dâmbovițene de Ziua Unirii
Deblocarea situației ANL de la Sagricom
Donatorii se lasă așteptați
Șantier demarat pentru noi locuințe ANL
20 de sindicaliști din Poliția Dâmbovița, la protest la București!
Medicii de familie pot face testarea Covid 19!
Peste 4 milioane lei acordați celor aflați în suferințe și în nevoi
Sindicaliștii din Poliție nu sunt de acord cu verificarea măștilor COVID-19!
Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc a Clerului și Salariaților Bisericești
Niculești depășește 7 la mia de locuitori, iar alte două localități au trecut de 6


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Facturiada

Ei bine, românii au trăit-o / o trăiesc și p-asta: schizofrenica facturiadă. Căci companiile furnizoare de energie – gaze naturale și electricitate – și care sunt în mâinile străinilor, apucați de o schizofrenică, da, poftă de a-și spori fabulos profitul, au pus nenorocite biruri pe existența românilor amărășteni. Și au trecut la execuție: au pus pe facturi niște sume de plată... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale