Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.03.2023 00:19

Editorial


A A

i a trecut un an de cnd, cu spaim, auzim urletul iadului (II)

i a trecut un an de cnd, cu spaim, auzim urletul iadului (II)

i uite cum Ucraina, în clipa asta, este cel mai puternic stat militar din Europa nu cantitativ c, aici, Armata Roie e „cea mai tare din parcare”, uzinele sale de produs armament robotind 24 din 24 de ori. Între timp „cel mai puternic om din lume”, president of USA, Joe Biden, la rându-i, a dat o fug surpriz la Kiev, taman când sirenele ddeau alarma. Asta aa, ca „impresie artistic” – creare de atmosfer, nu-i aa?

C pe „ci oficiale” Washingtonul a anunat Moscova când i unde, i cum se va desfura vizita misterioas? Astfel c Joe Biden a avut prilejul s admire din tren, timp de 10 ore, peisajul ucrainean, apoi s fac linitit o preumblare, laolalt cu omologul Volodimir prin frumosul centru al capitalei de pe Nipru i s stea la un taifas oficial în impresionantul palat prezidenial.

Cu acest prilej blândul Joe a dat garanii c Statele unite vor susine ferm Ucraina în lupta ei eroic cu criminalul de rzboi Vladimir Putin. Pe urm Joe cel blând s-a întâlnit la Varovia cu liderii formatului geopolitic B (de la Bucureti) 9 i în piaa Palatului Regal a rostit un „discurs istoric” pe tema libertii fcând cu degetul criminalului de la Kremlin. 

La Moscova, în Duma de Stat, dar și pe grandiosul stadion Lujniki, arul Vladimir s-a lansat – ca s vezi i s nu crezi, coincidena coincidenelor: - i-a fcut i el cu degetul lui Joe, condamnând occidentul de… stricarea moravurilor i lsând s pricepem c opiunea nuclear nu este exclus, i c de fapt, criminal este NATO care… a atacat Mama Rusia. Volodia este un manipulator de cea mai „rafinat” esen Kaghebist!

i c am zis de manipularea putinist. Stârnind nite ample „micri de mas” la Chiinu pe mâna unui partid moscovit, la al lui Ilan Șor, un oligarh care a tâlhrit Basarabia de un miliard de dolari – doar – doar va da o „lovitur de stat” alungând-o de la putere pe Maia Sandu, clduros mângâiat pe cap de Joe Biden la Varovia, a lansat, înspimântându-i pe basarabeni, c ea, Maia, îi va bga în Rzboi și c România și-a trecut tancurile și trupele peste Prut, invadând Republica Moldova. E de bezna minții narativul sta!

(va urma) 

 

 

George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Rsucire iohannist cu... sticl spart
O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Demenț neomarxist infantil
Mecanism european 2024Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale