Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.03.2023 00:20

Editorial


A A

i a trecut un an de cnd, cu spaim, auzim urletul iadului (I)

i a trecut un an de cnd, cu spaim, auzim urletul iadului (I)

Chiar dac pare de necrezut, iat, s-a împlinit un an de rzboi în Ucraina. i asta pentru c muli au crezut pe aceast planet, oh, da, foarte muli c, dac UE i NATO au aplicat/aplic un noian de sancțiuni economice Rusiei i înarmeaz Ucraina pân-n dini, arul cu minile rtcite, V.V. Putin, va tremura-n izmene i o va lua la sntoasa, prin vreo peter din strfundurile Siberiei. Pi n-a fost s fie aa. Îngrozii am fost noi ceilali, i mai ales noi cei din „vecintatea apropiat“. Urletul iadului ne-a ptruns/ne ptrunde, luându-ne cu transpiraie, pân i în somn.

arul cu minile rtcite bgând de seam c, dup un an, nu a pus Ucraina la pmânt retransformând-o în posesiune a Federaiei Ruse, „argumentând”, pentru inducerea în eroare a opiniei publice planetare i chiar a locuitorilor federaiei, cum c ara dintre Carpai, Nistru, Dunre, Marea Neagr i Don este vatra poporului rus – apropo de medievala Rusie Kievean – pe care voiete s-o elibereze din ghearele neonazismului i ale diavolilor globalizrii, bgând de seam, deci, c nu i-a ieit „operațiunea militar special” i-a pus la btaie tot arsenalul din dotare al morii (rachete, drone, tancuri, nave de rzboi, submarine, trupele de mercenari Wagner i alea ceceno-kadâroviste), hotrât s-i termine pe ucrainienii tia încpânai i care nu se dau predai.

i a luat l-a tocat ca mcelarul la abator, ora cu ora, i sat cu sat, inând moris s confirme c este, într-adevr, un mare criminal de rzboi. Cci, genocidul ucrainean este fr putin de tgad. Volodimir Zelinski ofer show-uri televizate pe la diferite summit-uri internaionale, ba a dat i o fug pân la Casa Alb învemântat în deja celebra sa uniform de rzboi. i „lumea liber” i-a fcut din el eroul absolut. i Volodimir al nostru cere-n stânga i dreapta tancuri smart, baterii de rachete super „Made în USA”, i tot felul de alte armamente, dar... n-are liber la avioane de lupt.

(va urma)

 

 

George CoandComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Rsucire iohannist cu... sticl spart
O grev care anun marea furtun romneasc
Blocajul „rotativei” guvernamentale
Europa și America sunt cu noi!
Subconștientul european
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Demenț neomarxist infantil
Mecanism european 2024Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale