Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.03.2023 00:20

Editorial


A A

Și a trecut un an de când, cu spaimă, auzim urletul iadului (I)

Și a trecut un an de când, cu spaimă, auzim urletul iadului (I)

Chiar dacă pare de necrezut, iată, s-a împlinit un an de război în Ucraina. Și asta pentru că mulți au crezut pe această planetă, oh, da, foarte mulți că, dacă UE și NATO au aplicat/aplică un noian de sancțiuni economice Rusiei și înarmează Ucraina până-n dinți, țarul cu mințile rătăcite, V.V. Putin, va tremura-n izmene și o va lua la sănătoasa, prin vreo peșteră din străfundurile Siberiei. Păi n-a fost să fie așa. Îngroziți am fost noi ceilalți, și mai ales noi cei din „vecinătatea apropiată“. Urletul iadului ne-a pătruns/ne pătrunde, luându-ne cu transpirație, până și în somn.

Țarul cu mințile rătăcite băgând de seamă că, după un an, nu a pus Ucraina la pământ retransformând-o în posesiune a Federației Ruse, „argumentând”, pentru inducerea în eroare a opiniei publice planetare și chiar a locuitorilor federației, cum că țara dintre Carpați, Nistru, Dunăre, Marea Neagră și Don este vatra poporului rus – apropo de medievala Rusie Kieveană – pe care voiește s-o elibereze din ghearele neonazismului și ale diavolilor globalizării, băgând de seamă, deci, că nu i-a ieșit „operațiunea militară specială” și-a pus la bătaie tot arsenalul din dotare al morții (rachete, drone, tancuri, nave de război, submarine, trupele de mercenari Wagner și alea ceceno-kadâroviste), hotărât să-i termine pe ucrainienii ăștia încăpățânați și care nu se dau predați.

Și a luat l-a tocat ca măcelarul la abator, oraș cu oraș, și sat cu sat, ținând morțis să confirme că este, într-adevăr, un mare criminal de război. Căci, genocidul ucrainean este fără putință de tăgadă. Volodimir Zelinski oferă show-uri televizate pe la diferite summit-uri internaționale, ba a dat și o fugă până la Casa Albă înveșmântat în deja celebra sa uniformă de război. Și „lumea liberă” și-a făcut din el eroul absolut. Și Volodimir al nostru cere-n stânga și dreapta tancuri smart, baterii de rachete super „Made în USA”, și tot felul de alte armamente, dar... n-are liber la avioane de luptă.

(va urma)

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Care neutralitate?
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Cum se aleg liderii europeni (II)
Cum se aleg liderii europeni (I)
Alarmă la granițele României
Victoria electorală în Dâmbovița
Despre rezultatul alegerilor europene
Cum a evoluat reprezentarea României la Bruxelles în ultimii 5 ani?
Miza alegerilor europene: Belgia vs România


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale