Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.12.2021 00:14

Tribuna parlamentară dâmbovițeană:


A A

Senatorul PSD Titus Corlățean, „rezervat față de această soluție de guvernare”

Senatorul PSD Titus Corlățean, „rezervat față de această soluție de guvernare”

*„Mie mi s-a părut un pas prea rapid, care a trecut foarte ușor peste lucruri care s-au întâmplat anterior”

 

 

Senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean,  a recunoscut, în cadrul unei recente conferințe de presă, că a fost și este în continuare reticent în ceea ce privește formarea noii coaliții de guvernarea, căreia îi dorește totuși să reziste și să facă față tuturor provocărilor și greutăților!

„Nu a fost un efort politic ușor și nu vă ascund că am făcut și fac parte în continuare din cei care, din PSD, au fost rezervați față de această soluție. Nu înseamnă că nu-mi doresc ca acest guvern de coaliție să nu reușească, îmi doresc și ne dorim ca acest guvern format din PSD, PNL și UDMR să reușească în interesul populației României. Asta nu înseamnă că nu am fost și nu sunt în continuare reticent. Mie mi s-a părut un pas prea rapid, care a trecut foarte ușor peste lucruri care s-au întâmplat anterior. Pot să spun că cei care prezintă scuze și care admit anumite greșeli, aceia sunt oameni puternici. Omul puternic este capabil să admită că a greșit și atunci când a folosit formule insultătoare la adresa PSD-ului, formula ciuma roșie care este de fapt simbolistică nazistă.... Lucrul acesta lasă urme și lasă urme în privința relaționării între oameni, între lideri, dar și din punctul de vedere al electoratelor. Acesta este motivul în esență pentru care am fost reticent la acest pas, ceea ce nu înseamnă că nu susțin ca acest guvern să aibă succes. Este foarte important...’’, a declarat senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean, la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale