Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2024 00:13

Radu Ilie, candidatul PSD, promite...


A A

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești

Schimbare mult așteptată la Primăria Odobești

Cu sprijinul locuitorilor, Radu Ilie, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al comunei Odobești, se angajează să aducă multe schimbări în administrația publică locală.

„Mulțumesc locuitorilor pentru căldura cu care m-au primit în casele lor. PSD are cea mai bună echipă care a existat în ultimii 24 de ani la Odobești”, a declarat Radu Ilie în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Dâmbovița. Acesta subliniază că, după aproape un sfert de secol sub conducerea unui primar care a prioritizat interesele personale în detrimentul celor comunitare, Odobești are nevoie urgentă de o administrație vizionară, respectuoasă față de cetățeni și capabilă să implementeze proiecte viabile pentru dezvoltarea localității.

Radu Ilie, tânărul politician care a fost foarte aproape de a câștiga alegerile pentru primărie în 2020, revine în competiția electorală cu încrederea că, de această dată, va reuși să obțină sprijinul necesar pentru a aduce schimbarea

Programul electoral al lui Radu Ilie a fost stabilit în urma discuțiilor directe cu cetățenii și include o serie de proiecte de dezvoltare locală care vor fi realizate cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, al fondurilor europene, și în parteneriat cu colegii primari social democrați. Acesta se angajează ca, după data de 9 iunie, să îndeplinească punct cu punct fiecare investiție asumată.

„Țin să le mulțumesc locuitorilor comunei Odobești pentru faptul că m-au primit în casele lor, pentru căldura cu care m-au primit și m-au susținut în toată această perioadă. Din toată această perioadă am înțeles foarte multe lucruri de la oameni, drept pentru care împreună am agreat un program pentru comunitatea noastră și am identificat împreună problemele cu care se confruntă comunitatea. În primul rând, o necesitate vitală pe care cetățenii comunei Odobești mi-au sesizat-o este aceea a gazelor naturale. Este un proiect pe care, să fiu sincer, este propus încă din anul 2000, așa era în platforma-program din 2000 a actualului primar al comunei Odobești. Este un proiect care a fost propus încă din anul 2016 și din anul 2020, actualmente văd că propune același lucru. Le-am transmis deja cetățenilor din comuna Odobești și sunt sigur că toate aceste proiecte sunt de bun simț și se vor realiza implementa în această perioadă. Din discuțiile cu oamenii am observat că cetățenii au înțeles cum stau lucrurile în ultimii 24 de ani și toți mi-au transmis același mesaj: «vrem schimbarea»”, a transmis președintele PSD Odobești, Radu Ilie, candidat pentru funcția de primar al comunei Odobești.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

PSD Dâmbovița, final de analiză în teritoriu
Teren modern de sport, construit prin PJDL
Pensionarii, nemulțumiți de pensiile care nu țin pasul cu inflația
Lucrări avansate la DN 7 Bâldana - Titu
Contabilii cer eliminarea E-TVA și oprirea „dictaturii fiscale”
Finanțarea pentru medicii de familie și cei din Ambulatoriu
Privatizarea Automecanica Moreni, o misiune (im)posibilă
„Codul Fiscal se schimbă de sute de ori pe an”
Șantierele feroviare, în colimatorul Ministerului Transporturilor
Energia electrică, asigurată prin panouri fotovoltaice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rolul concesiilor strategice în construcția europeană

După alegerile europene, se conturează temele Agendei Europene 2024-2029. Alegerile europene 2024 confirmă trendul „unei mai puține cooperări europene” și al „promovării mai puternice a interesului național”. Mesajele diferă în funcție de liderii țărilor membre și doctrina partidelor aflate la putere, dar constatãm o situație nouă la nivel european.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale