Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Sărmanii atleți

Sărmanii atleți

Dintre disciplinile olimpic practicate cu succes în sportul dâmbovițean, cred că cel mai dezavantajat este atletismul. Cum stadionul „Eugen Popescu” este în reconstrucție, atleții de la CS și CSȘ Târgoviște se pregătesc pe unde apucă, de obicei pe aleile din Parcul Chindia. Acum la temperaturi de minus multe grade, vara pe caniculă, fără vestiare, fără posibilitatea să-și curețe corpul de transpirație, fără lucruri elementare privind sportul de performanță.

Nici măcar perspectiva unui viitor mai bun nu prea există, astfel încât rezultatele se opresc la un nivel mai mic de vârstă, întrucât nimeni mai rezistă să apuce senioratul în atletism la Târgoviște. Și dacă s-ar depăși acest prag, nu sunt cluburi care să susțină activitatea unui atlet la nivel mare, astfel că cercul se închide rapid. Cu toate acestea, mai sunt câțiva profesori adevărați în activitate, printre ei veteranul Nicolae Guțoiu și ambițioasa Desdemona Banu Ionescu, ultima cu rezultate tot mai apreciate.

După Diana Ivăncescu, declarată inclusiv Sportivul anului în Dâmbovița, Desdemona propune acum două tinere cu real potențial, pe Ana Maria Balache și Andreea Dinu. Ana Maria a adus și prima medalie pentru CS Târgoviște în noul an, urcând pe podium în proba de 60 m la junioare 3 (16 ani), la Campionatul Municipiului București.

Activitate atletică mai au alți doi antrenori, Cornel Pătrășcan și Mihai Prodan, ambii de la CSȘ Târgoviște, primul cu rezultate interesante la aruncări. Fără acești oameni, fără implicarea și nebunia lor, atletismul dâmbovițean ar fi egal cu zero. Nu doar că merită apreciați, ideea e că trebuie susținuți la un alt nivel.

 

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Au trecut la treabă
Fenomenul David Popovici a plecat de la Târgoviște
Mihalcea va avea o misiune grea
Vară agitată
Final de capitol
Sezonul premierilor
Există un Dumnezeu al fotbalului
Salvarea de la retrogradare este obligatorie
Pițiane, Pițiane!
Chindia nu merită să rămână în Liga 1


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale