Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2021 00:19

Și în acest an, la Târgoviște,


A A

Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie

Sărbători de iarnă, în vremuri de pandemie

*Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că în seara de 1 decembrie va fi aprins iluminatul festiv *De asemenea, tot în primele zile ale lunii decembrie, la Târgoviște vor fi deschise Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor

 

Și în acest an, evenimentele din preajma sărbătorilor de Crăciun în municipiul Târgoviște  vor fi adaptate contextului actual epidemiologic. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că în seara de 1 decembrie va fi aprins iluminatul festiv. De asemenea, tot în primele zile ale lunii decembrie, la Târgoviște vor fi deschise Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

Potrivit legislației în vigoare, accesul participanților va fi permis în baza prezentării certificatului verde. La fel ca anul trecut, întâlnirea copiilor cu Moș Crăciun nu va mai fi organizată din cauza măsurilor pandemice. Primarul Daniel Cristian Stan a oferit câteva detalii despre programul evenimentelor în pragul sărbătorilor de iarnă.

„Orașul va fi frumos împodobit”

„Surprize foarte multe nu vom avea nici în acest an, deoarece acestea sunt vremurile pandemice. Pe 1 decembrie vrem să aprindem iluminatul festiv, va fi organizat și Orășelul Copiilor. Accesul va fi permis doar cu prezentarea certificatului verde, ceea ce nu prea înțeleg de ce, pentru că va fi în aer liber. Poate vom găsi o soluție. Orașul va fi frumos împodobit, vom avea parte de o atmosferă frumoasă de sărbătoare, dar nu putem să mai organizăm întâlnirea cu Moș Crăciun pentru că se creează aglomerație. Nici anul trecut nu a fost organizat și nu trebuie să ne surprindă că nu ne vom bucura de acest moment nici de data aceasta, deoarece, anul trecut aveam 10% din cazuri de infectări pe care le avem acum, la Târgoviște” , a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Astfel, bradul de Crăciun este amplasat în Piața Tricolorului din Târgoviște, iar orașul va fi îmbrăcat în haine de sărbătoare, într-o atmosferă caldă și liniștită.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Infrastructura școlară, în continuă dezvoltare
Tinerii i-au cinstit pe Sfinții Martiri Brâncoveni
Dubai - laboratorul viitorului
Președintele Sanitas Dâmbovița reclamă o nedreptate făcută medicilor și asistenților medicali!
Direcția Agricolă Dâmbovița evaluează calamitățile produse de secetă
Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dubai - laboratorul viitorului

De multe ori este bine să privim și spre alte orizonturi, pentru a înțelege mai bine lumea în care trăim. A călători este acum la îndemâna românilor și acest articol este un îndemn la a descoperi un pic mai mult decât litoralurile Greciei sau Turciei.

 Dubaiul s-a dezvoltat enorm în ultimii 20 de ani, ajungând la o populație de vreo 3 milioane... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale