Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2024 00:16

La Târgoviște, urmează ediția a II-a


A A

Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”

Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, organizează, în acest an, cea de-a doua ediție a Salonului Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”, ce poartă numele artistului care și-a legat viața și opera de meleagurile târgoviștene.

Concursul este deschis elevilor din clasele IX - XII de la toate liceele de artă și școlile populare de artă din România și Republica Moldova, care pot participa cu cel mult două lucrări realizate în afara orelor de curs. Dimensiunile lucrărilor vor fi cuprinse între: minim A3 - 29,7 x 42 cm și maxim A2 - 42 x 59,4 cm. De asemenea, este posibilă participarea cu orice format intermediar celor menționate. Tema concursului este „LUMINĂ ȘI UMBRĂ - MONUMENTELE DE LÂNGĂ NOI”, ca simbol al locurilor natale, istoriei acestora și al personalității creatoare a fiecărui elev participant. Participarea este gratuită. Se vor acorda șase premii, o mențiune și premiul „Marin Petre Constantin”, în valoare totală de 10.000 de lei. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 1 - 30 iunie 2024, cu posibilitatea de prelungire. Vernisajul și festivitatea de înmânare a premiilor vor avea loc la Muzeul de Istorie din Târgoviște, Calea Domnească nr. 189, în data de 1 iunie 2024.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Primăvara albastră”, la bijubileu
Patru elevi din Dâmbovița, pe podiumul Concursului Național „Știu și aplic”
Examen de admitere la Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gură de Aur”
Metodologia de înscriere în clasa a IX-a pentru elevii premianți
Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Spitzenkandidat: finalul dezbaterii, în Parlamentul European

Joi, 23 mai 2024, s-a derulat ultima dezbatere dintre posibilii președinți ai viitoarei Comisii Europene. Conform tradiție, cu 10 zile înainte de alegerile europene, evenimentul a avut loc în sala mare a Parlamentului European din Bruxelles. La fel a fost în 2014 sau în 2019. Precedentele dezbateri spitzenkandidat de anul acesta au fost la Maastricht și Bruxelles.

Revenim la ceea ce s-a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale