Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.05.2023 00:12

Marți după-amiază


A A

S-a jucat o nouă etapă la Liga a 4-a

S-a jucat o nouă etapă la Liga a 4-a

*  Fieni și Brezoaele își asigură punctaje prin care supraviețuiesc în primul eșalon județean. Șuța Seacă, Unirea Bucșani și Crețu bat pasul pe loc, însă cu certitudinea că nu mai pot retrograda direct

 

În mod cert, a fost etapa gazdelor în etapa intermediară de la Liga a 4-a, care au câștigat 7 din cele 8 dueluri, prin Voinești, Moroeni, Gura Șuții, Fieni, Ziduri, Gloria Bucșani și Ungureni. Doar Brezoaele a obținut un punct în deplasare, la Potlogi. Lucrurile sunt clare în fruntea ierarhiei, dar și în privința podiumului. Gura Șuții e campioană județeană, Ziduri va avea statut de vicecampioană, iar Titu va completa un podium de forță. Potlogi, Voinești, Răzvad, Moroeni și Burduca acoperă celelalte locuri din prima jumătate a ierarhiei.

Fieni și Brezoaele își asigură punctaje prin care supraviețuiesc în Liga  a 4-a, matematic. Șuța Seacă, Unirea Bucșani și Crețu bat pasul pe loc, însă cu certitudinea că nu mai pot retrograda direct. Gloria Bucșani obține puncte mari, Colacu pierde puncte prețioase, în timp ce Ungureni vrea să părăsească Liga a 4-a cu fruntea sus.

Atenția pe Gura Șuții și Pucioasa

Situația în zona retrogradării depinde de alți doi factori: deznodământul barajului de promovare în Liga a 3-a (participă Recolta Gura Șuții) și poziția finală a echipei FC Pucioasa (implicată în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga a 3-a).

Rezultatele etapei: Viitorul Voinești – Străjerii Răzvad 2-1, FC Potlogi – AFC Brezoaele 1-1, Bradul Moroeni – ACS Burduca 2-0, Recolta Gura Șuții – Flacăra Șuța Seacă 4-0, CSM Fieni – Steagu Roșu Colacu 7-1, Roberto Ziduri – Urban Titu 2-1, Gloria Bucșani – Unirea Bucșani 6-0, Unirea Ungureni – Voința Crețu 2-0.

Străjerii Răzvad, campiaonă județeană la Juniori U19

În campionatul Juniorilor U19 de la Liga a 4-a oaspeții au fost mai eficienți, grație succeselor repurtate de Răzvad, Burduca, Unirea Bucșani și Crețu. Amfitrionii au câștigat prin Potlogi, Gura Șuții și Ziduri. Fieni - Colacu se terminat la egalitate. Dacă Străjerii Răzvad are asigurat locul 1, Gura Șuții și Potlogi își vor împărți celelalte două poziții pe podium. Gloria Bucșani este singura echipă care nu a câștigat nici măcar un punct.

Rezultatele etapei: Viitorul Voinești – Străjerii Răzvad 0-10, FC Potlogi – AFC Brezoaele 4-2, Bradul Moroeni – ACS Burduca 4-5, Recolta Gura Șuții – Flacăra Șuța Seacă 7-1, CSM Fieni – Steagu Roșu Colacu 1-1, Roberto Ziduri – Urban Titu 2-1, Gloria Bucșani – Unirea Bucșani 1-5, Unirea Ungureni – Voința Crețu 4-7.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Victorii pe linie în Campionatul Național U19
CSȘ Târgoviște continuă în competițiile de handbal
Chindia, la patru minute de locul 14
Punct obținut în prelungiri
Medalii la Cupa Temerarul
Galeria Chindiei, comunicat după ultimele evenimente
Flacăra, departe de prestațiile din sezonul trecut
Raciu și Gheboaia conduc la Juniori U19
Pe podium la Campionatul European
Sportul Runcu a detinat surpriza la Liga a 6-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Handbal european

DAN LUCA


Scriu acest editorial și pentru a saluta revenirea pe prima scenă a echipei de handbal masculin de la “U” Cluj. Bravo jucătorilor și conducătorilor! Am avut onoarea, acum mai bine de 30 de ani, să împart vestiarul cu marile glorii ale handbalului clujean, iar acea perioadă a devenit un reper al vieții mele.

Chiar dacă România are 4... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale