Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.03.2020 00:18


A A

"Ruina" infecțioaselor din centrul orașului


❚ „Am încercat să depunem un proiect, dar nu am avut axă de finanțare eligibilă... Astăzi, când vorbim, nu avem decât o soluție a unui eventual parteneriat public privat”

 

VIOLETA STANCIU


Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița caută soluții pentru reabilitarea fostei Secții de Bolii Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, clădire care se află în momentul de față într-o stare avansată de degradare. Imobilul se află în zona centrală a orașului și dispune de o suprafață generoasă de teren care ar permite și o viitoare extindere, în cazul în care s-ar lua în discuție această posibilitate. În prima fază s-a luat în calcul reabilitarea clădirii cu ajutorul fondurilor europene și mutarea Direcției Județene pentru Protecția Copilului Dâmbovița, dar proiectul a picat din cauza faptului că nu s-a putut găsi sursa de finanțare eligibilă. Ulterior s-a luat în calcul realizarea unui eventual parteneriat public privat, soluție care momentan se află la stadiul de discuții... „Am încercat să depunem un proiect, dar nu am avut axă de finanțare eligibilă. Ne-am propus ca acolo să mutăm Direcția pentru Protecția Copilului, dar astăzi, când vorbim, nu avem decât o soluție a unui eventual parteneriat public privat. Am înaintat în cadrul unor discuții pe care le-am avut cu potențiali investitori, inclusiv ultima discuție pe care am avut-o cu reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie România – Israel, am avansat această propunere și au spus că studiază posibilitatea înființării acolo a unui centru medical, dar sunt doar la faza de discuții”, a declarat președintele CJD, Alexandru Oprea în cadrul unei conferințe de presă.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele Sagricom, deblocate!
Întreruperi de energie electrică programate
Reabilitarea pasajului rutier spre Aninoasa, aproape de final
Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Dâmbovița, lovită de urgia naturii
Continuă lucrările de amenajare din zona parcului UM Gară
Cod Portocaliu în Dâmbovița
Achiziție importantă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște
Privire, la distanță, din balcon


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale